SRPSKI ŠKORPION Slavoljub Srnić: Tu smo negde Ibrahimović i ja
Foto: Koki

Fudbaler Čukaričkog o evrogolu

SRPSKI ŠKORPION Slavoljub Srnić: Tu smo negde Ibrahimović i ja

Fudbal -
Petom u letu: Prvi put sam ovako odreagovao i odmah bingo. Nemojte samo da me poredite sa Zlatanom, skroman je strelac neverovatnog gola Slavoljub Srnić

Slavoljub Srnić od srede po podne nosi novi nadimak - Škorpion! Prelep pogodak, kakav se retko viđa ne samo na našim već i na evropskim terenima, ostvario je krilni fudbaler u drugoj polufinalnoj utakmici Kupa Srbije između Voždovca i Čukaričkog (1:4), u kojem su „brđani“ slavili i izborili finale.Slavoljub Srnić za Kurir otkriva kako je postigao gol na prekjučerašnjoj utakmici na krovu TC Stadion.- Nisam hteo tako da ga dam! Mislio sam da će mi lopta doći na glavu, ali je ona prošla pored mene i jedini način na koji sam mogao da reagujem bio je da je zakačim stopalom. Ćušnuo sam je i ona je otišla u gol. Ekstra! Ispalo je bolje nego što sam mislio - opisuje Srnić gol i nastavlja:- Jednostavno. Prošla me je lopta i odreagovao sam mahinalno.Pokušali smo da saznamo da li Srnić ovakve poteze vežba na treninzima.- Nikad! Ovo je prvi put da sam tako odreagovao i odmah bingo! Uglavnom i ne idem na prekide u šesnaesterac. Uvek čekam odbitak napolju. Sada sam imao osećaj i isplatio mi se.Sličan gol, samo manje atraktivan, postigao je Zlatan Ibrahimović u dresu PSŽ protiv Bastije.- Video sam taj gol. Tu su negde Zlatanov i moj. Šalim se, naravno. Ne bih da se poredim sa Zlatanom. Svi znamo kakav je on fudbaler.Slavoljub Srnić smatra da je Čukarički plasmanom u finale Kupa Srbije ostvario istorijski plasman.- Ispisali smo istoriju klub. Još samo da osvojimo trofej. Ove sezone nismo slabiji od Crvene zvezde i Partizana. Sigurno je da će utakmica biti otvorena i kvalitetna. Pobediće onaj ko bude imao bolji dan - zaključio je Srnić.

Finale KupaPAŠĆE PARTIZAN NA MARAKANISlavoljub Srnić kao klinac je ponikao u Omladinskoj školi i srećan je što će finale Kupa Srbije biti igrano na stadionu Crvene zvezde 20. maja.- Voleo bih da se igra na Marakani, mada su do nas stigle neke informacije da stadion Crvene zvezde neće biti domaćin finala Kupa. Kao zvezdašu, bilo bi mi sjajno da igramo na Marakani. Širok teren, prostran, idealan za mene. Bilo bi lepo da uzmem kup i na taj način se oprostim od Čuke. Šta ćeš više od pobede nad Partizanom na Mari - poručio je Srnić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track