Nebojša Leković: Karadžić je diletant i moralna nakaza!
Foto: Fonet Nenad Đorđević

Pljušte uvrede na sve strane

Nebojša Leković: Karadžić je diletant i moralna nakaza!

Fudbal -
Tomislav Karadžić je bio moj potpredsednik, pa ako je bilo nezakonitosti, pozivam ga da obojica odemo u policiju, kaže Nebojša Leković

Nisam socijalni slučaj, kako misli Tomislav Karadžić, koji je moralna nakaza i diletant, tvrdi Nebojša Leković. Kandidata na mesto prvog čoveka FSS očigledno je pogodila konstatacija aktuelnog predsednika da želi njegovu funkciju kako bi sebi obezbedio veliku platu i lagodan život.

- Ja socijalni slučaj?! Super, ako Tole tako kaže. Spremam se da pravim drugi hotel na Zlatiboru... Neka, neka. Toliko je posrnuo da je sve sveo na lični nivo. Sramno. Takve uvrede može da izrekne čovek koji je moralna nakaza. Širi laži i besmislice - kazao je Leković za Kurir.Nekad bili saradniciKaradžić tvrdi da postoje određene nezakonitosti iz vremena kad je Savez vodio upravo Leković.- Kad sam bio predsednik, on je bio moj prvi potpredsednik. Pa, ako je nešto bilo kako kaže, a ja tvrdim da nije, znači da je bio moj saučesnik. Zato pozivam policiju da ispita obojicu. Koji je on diletant! Naravno da dokumenta ne zastarevaju. Da je to znao, ne bi takve gluposti ni izjavljivao.Lekoviću nije trebalo postavljati dodatna pitanja u vezi s Karadžićevim izlaganjem dan ranije.- Čovek je potpuno prolupao. Jedini ekser koji je on zakucao jeste ekser u mrtvački kovčeg u koji je ranije smestio srpski fudbal. Gubi tlo pod nogama. Ranije je pisao pisma Kokezi i Čoviću, nazivao ih kriminalcima, a pre mesec dana smo bili svedoci da tog istog Kokezu naziva dobrim momkom. Moja biografija je bez mrlje, a njegova mrlja bez biografije.Što dalje od fudbalaO međusobnom odnosu s Karadžićem Leković kaže:- Kad sam bio predsednik Saveza, dan mi je počinjao i završavao s Karadžićem. Prvi bi me pozvao sa: „Dobro jutro, moj mladi predsedniče“, kao i uveče pred spavanje. Pun je sebe kad tvrdi da će biti predsednik dok diše. Želim mu dug život, ali što dalje od srpskog fudbala. Kako bi se tek bahato ponašao da u kvalifikacijama za Evropskog prvenstva umesto jednog imamo dva boda.

Ne da fotelju nikome... Tomislav Karadžić
Ne da fotelju nikome... Tomislav Karadžić

Mesec odlukeIZBORI U JUNUNa izjavu Tomislava Karadžića da će zakazati izbore čim to opozicija zaželi, Nebojša Leković kaže:- Nikad niko nije ujedinio Srbiju kao Tole. Klubovi ne mogu da prežive, dotle nas je doveo. U živom smo blatu. Napravio je takvu štetu da je to za Hag. Javiće se regioni uskoro, neka ne brine. Jun je krajnji termin kad će biti izbora.

NovacMILIONI ZA ANTIĆANebojša Leković tvrdi da Tomislav Karadžić treba da položi račune gde ide novac iz Saveza:- Morali smo da platimo Radomiru Antiću 1,9 miliona evra jer je Tole izgubio parnicu u Lozani. Ko će da vrati te pare? Za njega se vežu marifetluci u sudijskoj i trenerskoj organizaciji. Nije FSS građevinska firma da se bavi trgovinom, umesto da novac zarađuje od fudbala.

Predlog zakonaBITANGE I BARABENebojša Leković kaže da će zbog Tomislava Karadžića pokrenuti zahtev za izglasavanje novog zakona:- Tražiću da se u Skupštini Srbije predloži zakon o zaštiti građana od bitangi i baraba. Taj pravni akt bi rešio mnoge probleme. Kad vidim Tomislava Karadžića, shvatim koliko je neophodno da se donese taj zakon.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track