IDE KOD LJUBAVNICE: Aleksandar Kolarov se na leto vraća u Italiju
Foto: Kurir

Definitivno odlučio

IDE KOD LJUBAVNICE: Aleksandar Kolarov se na leto vraća u Italiju

Fudbal -
Višegodišnja partnerka fudbalera, manekenka Kristina Mijačević, postavila ultimatum srpskom reprezentativcu, a on prelomio da joj se pridruži u Italiji

Srpski fudbaler Aleksandar Kolarov definitivno napušta Mančester siti i Englesku i na leto se vraća u Italiju, gde je živeo od 2007. do 2010. godine. Reprezentativac Srbije je na meti dva kluba iz Serije A, Intera i Rome, i još nije poznato gde će nastaviti karijeru. Osim interesovanja italijanskih klubova, Kolarov (30) želi da se vrati "na čizmu" zbog svoje godinu dana starije ljubavnice, manekenke Kristine Mijačević.

Navodno, par koji je u višegodišnjoj vezi čeka dete, a Kristina trenutno boravi u Milanu.

Kolarov je oženjen Vesnom, sa kojom ima dvoje dece, ali je sa Kristinom u vezi više od deset godina sa povremenim prekidima. Njihova ljubav traje još od tinejdžerskih dana, a najintenzivnija je bila dok je manekenka živela u Londonu, a fudbaler u Mančesteru.

Kako navode izvori bliski paru, Kristina ima želju da se porodi u Beogradu iako je u Italiju otišla posle nedavne medijske ofanzive na nju i Kolarova, odnosno kada je na videlo izašao "ljubavni trougao". Fudbaler je Kristini kupio stan u Krunskoj ulici da bi imala gde da boravi kada se nađe u Beogradu.

Takođe, isti izvori tvrde da je manekenka postavila ultimatum svom partneru da izabere između nje i svoje žene. Jasno je šta je Kolarov izabrao. Nijedno od njih ne želi da javno govori o celoj situaciji.

Kolarov bi mogao da ima problema u Italiji, naročito ako bi prešao u Romu, jer je tri sezone nosio dres gradskog rivala Lacija, pre nego što je potpisao za Mančester siti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track