(VIDEO) MUŽ JOJ LUPAO GLAVOM O BETON: Ubijena lepotica koja se proslavila na Mundijalu

Jezivo

(VIDEO) MUŽ JOJ LUPAO GLAVOM O BETON: Ubijena lepotica koja se proslavila na Mundijalu

Fudbal -
Amanda Bueno je postala poznata kada je za vreme Svetskog prvenstva uspela da dođe do brazilskih fudbalera i napravi nekoliko selfija

Amanda Bueno, 29-godišnja Brazilka koja se proslavila tokom minulog Svetskog prvenstva u fudbalu, brutalno je ubijena u vrtu svoje kuće u Rio de Žaneiru.

Život joj je oduzeo suprug Milton Vieira Severiano za kojeg se udala samo četiri dana pre tragičnog događaja. Cicera Alves de Sena, koja je zbog karijere plesačice uzela umetničko ime Amanda Bueno, probila se na naslovne strane prošlog leta kada je tokom Mundijala uspela prevariti redare i probiti se do brazilskih zvezda. Jedini cilj joj je bio napraviti nekoliko selfieja sa popularnim fudbalčerima, što joj je na kraju i uspelo, a brazilski su je mediji nazvali "devojka fudbala".

Nažalost, nekoliko meseci nakon što su o njoj pisali svi svetski mediji, život lepe Amande tragično je okončan. Sigurnosne kamere su snimile stravičnu scenu - Severiano je uhvatio suprugu za glavu i desetak puta udario njome o tlo, zatim ju je nekoliko puta udario u lice i na kraju joj ispalio pet hitaca u glavu.

Severiano je ubrzo uhapšen, a tokom ispitivanja je priznao da je ubio suprugu jer nije mogao podneti kako je gledaju drugi muškarci.

http://www.youtube.com/watch?v=vZT3F_lIAZM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track