Aleksandar Mitrović: Kako da odbijem maminu kuhinju!
Foto: Profimedia

Progovorio o kilaži

Aleksandar Mitrović: Kako da odbijem maminu kuhinju!

Fudbal -
Lepo živim u Briselu. Želim prvo da odradim posao u Anderlehtu, da igram što bolje i da sačuvamo titulu. Lepo je to što se interesuju za mene, ali ja se ovde osećam kao kod kuće

Aleksandar Mitrović udarnički je odradio svoje zadatke u drugoj sezoni otkako je pojačao Anderleht. Pre samo nekoliko meseci bio je stalna meta zluradih komentara u kojima se potenciralo da ima nekoliko kilograma viška.- Sad je moja kilaža pod kontrolom. Srpska kuhinja obiluje kalorijama, a još kad moja mama kuva, onda nije jednostavno da se ta spremljena hrana samo posmatra i da se ne proba - kaže Mitrović.Statistika je već privukla mnoge velike evropske klubove, koji bi u narednom prelaznom roku mogli da pošalju ponudu za Mitrovićev transfer:- Lepo živim u Briselu. Želim prvo da odradim posao u Anderlehtu, da igram što bolje i da sačuvamo titulu. Lepo je to što se interesuju za mene, ali ja se ovde osećam kao kod kuće.Mitrović ne krije o čemu mašta i šta bi jednog dana ispunilo njegove snove.- Real Madrid je najveći klub na svetu. Ostvarenje mojih snova dogodilo bi se onog trenutka kad bih zaigrao na „Santjago Bernabeuu“, jer svi igrači sanjaju da jednog dana obuku dres Reala, pa i ja - iskren je Mitrović.(D. P.)

Podrška AlbancaHASI MNOGO POMOGAOU borbi s mnogim iskušenjima koja mogu da sputaju razvoj fudbalera od svega dvadeset godina Mitrović je uvek mogao da računa na podršku trenera Besnika Hasija.- Hasi je veoma važna osoba u mojoj karijeri. I sada, a naročito ranije, kada nije sve išlo kako treba, on je razgovarao sa mnom. Podržavao me je i puštao me da igram, čak i kad me gol nije hteo - kaže Mitrović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track