(VIDEO) CRNO-BELI RAJKO MITIĆ: Čukarički i Partizan boriće se za pehar u Zvezdinom dvorištu
Foto: Fonet

Finale Kupa 20. maja

(VIDEO) CRNO-BELI RAJKO MITIĆ: Čukarički i Partizan boriće se za pehar u Zvezdinom dvorištu

Fudbal -
Cene ulaznica biće 200 dinara za Jug, 300 za Istok i 400 za Zapad, saopštio je FSS

Fudbaleri Čukaričkog i Partizana igraće finale Kupa Srbije 20. maja na stadionu "Rajko Mitić", saopštio je Fudbalski savez Srbije posle sastanka predstavnika klubova, Takmičarske komisije FSS i bezbedonosnih organa.

Početak je zakazan za 20.30.

Finale Kupa bi trebalo da se igra na stadionu u Humskoj, ali s obzirom na propozicije takmičenja koje nalažu da se igra na neutralnom terenu, a jedan od finalista je Partizan, odlučeno je da se borba za trofej "preseli" u komšiluk, odnosno na stadion Crvene zvezde.

Žrebom je određeno da zvanični domaćin bude Čukarički.

Određene su i cene ulaznica. Karte za južnu tribinu koštaće 200 dinara, za istočnu 300, a za zapadnu 400. Severna tribina neće biti otvorena.

Dogovoreno je da, shodno tradiciji, na Jugu budu smešteni navijači Partizana, a na Istoku pristalice Čukaričkog.

U slučaju da po završetku regularnog dela utakmice rezultat bude nerešen, igraće se produžeci, a ako i posle dodatnih 30 minuta igre ne bude poznat osvajač trofeja, pristupiće se izvođenju penala.

Osvajač Kupa dobiće pehar za ostvareni uspeh, 35 zlatnih medalja i finansijsku nagradu koju obezbeđuje FS Srbije u iznosu od 10.000.000 dinara.

Inače, crno-beli sa Topčiderskog brda i sa Banovog brda su ove sezone već odigrali dve uzbudljive utakmice u prvenstvu, i to sa mnogo golova. Jesenas je Partizan u Humskoj pobedio 4:2, a ovog proleća na stadionu Čukaričkog bilo je 2:2, pri čemu su gosti do boda došli u finišu.

http://www.youtube.com/watch?v=DCR3024VMXc
http://www.youtube.com/watch?v=7oIIm2TqK20

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track