MOJ GOL KARIJERE: Nikola Ninković blista od sreće posle Spartaka
Foto: Aša Pavlić

Zadovoljan

MOJ GOL KARIJERE: Nikola Ninković blista od sreće posle Spartaka

Fudbal -
Mnogo mi je lepo i nikada se nisam ovako dobro osećao. Titula je sada osigurana, poručio fudbaler Partizana

Golom u 90. minutu susreta protiv Spartaka Nikola Ninković se pred navijačima crno-belih iskupio za sve nepromišljenosti koje je u karijeri napravio, budući da je to bio pogodak koji je šampionsku titulu gotovo sigurno vratio u Humsku.- Kad jednom odem iz Partizana, okrenem se i vidim da za klub nisam uradio neku ovako veliku stvar, zaista bih se osećao prazno. Sada sam mnogo mirniji, a najiskrenije rečeno, mislim da sam sve ovo zaslužio. Bog me pogledao i zahvalan sam mu na tome. Znamo da nam niko ništa nije poklonio i da smo sve zaslužili što smo uradili - kaže Ninković za Kurir.Popularni Džigi do sada je postigao nekoliko desetina golova za crno-bele, ali ponosno ističe da mu je ovaj od subote uveče najvažniji u karijeri.- Razmišljao sam posle utakmice i nema nikakve dileme da mi je ovo najdraži gol u karijeri. Meč je bio težak, dugo smo se mučili i eto, ja sam u 90. minutu doneo pobedu koja nam je praktično osigurala titulu, ali ne smemo da se opuštamo jer nije sve gotovo. Ali realno, mnogo mi je lepo i nikada se nisam osećao ovako dobro - kaže Ninković i nastavlja:- Sad mi ostaje još da postignem gol u derbiju protiv Zvezde. Ne znam kad će to biti, da li pre odlaska u inostranstvo, za koje takođe ne znam kad će biti, ili kad se vratim u Humsku, ali to je ono što mi je ostalo. Jednostavno to moram da ostvarim.

Inostranstvo zoveVREME ZA ODLAZAKNikola Ninković je u prvi tim kluba iz Humske ušao s 16 godina, a sad kad je napunio 20 smatra da je možda došlo vreme za odlazak.- Do sada sam osvojio dve titule s Partizanom, ovo će mi biti treća i vrlo verovatno da je došlo vreme za inostranstvo. Želim da se dokazujem u nekoj jačoj ligi i unapredim svoju igru, a onda se jednog dana vratim. Ipak, neću otići po svaku cenu. Ako se ne ukaže nešto što bi me privuklo, ostajem sigurno da s Partizanom pokušam da izborim igranje u Ligi šampiona - kaže Ninković.

Predsednik Popović obećavaDVA OZBILJNA POJAČANJAPredsednik Partizana Zoran Popović najavljuje da crno-beli ovog leta mogu da se plasiraju u Ligu šampiona.- Ovaj tim ima pobednički mentalitet i to dokazuje način na koji smo dobili Spartak, ali naše ambicije se ne završavaju osvajanjem duple krune u Srbiji. Naprotiv, tu tek počinju. Naš cilj je Liga šampiona i u tu svrhu ćemo angažovati dva ozbiljna igrača, kako bismo što spremniji dočekali početak kvalifikacija - rekao je Popović i izjavi za Tanjug.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track