BOMBA: Iker Kasiljas ide iz Reala ovog leta, a za njim i Kristijano Ronaldo
Foto: AP

Sutra će biti obelodanjeno

BOMBA: Iker Kasiljas ide iz Reala ovog leta, a za njim i Kristijano Ronaldo

Fudbal -
Nekadašnji čuvar mreže "kraljeva" Agustin Rodrigez Santjago izjavio da će najbolji fudbaler sveta otići iz Madrida po završetku sezone

Kristijano Ronaldo i Iker Kasiljas napustiće Real Madrid ovog leta. Ako se od iskusnog golmana to i očekuje, vest da će zvanično najbolji fudbaler sveta otići sa "Santjago Bernabeua" odjeknula je poput detonacije bombe.

Tako bar tvrdi Agustin Rodrigez Santjago, nekadašnji čuvar mreže Reala, u periodu od 1980. do 1990. On je za radio "Marku" izjavio da je siguran da će i Ronaldo i Kasiljas promeniti klub po završetku ove sezone.

"Uveren sam da će Iker Kasiljas otići. Kristijano Ronaldo, takođe. I u to sam siguran. Čitajte vesti u sredu, videćete", rekao je Agustin Rodrigez Santjago.

On je najavio da će sve biti obelodanjeno u sredu posle revanša polufinala Lige šampiona u Madridu, gde će "kraljevi" pokušati da anuliraju minus iz prvog meča sa Juventusom (1:2). Međutim, nekadašnji golman nije precizirao da li odlasci dvojice igrača zavise od ishoda borbe sa "starom damom".

Od Kasiljasa se i očekuje da napusti klub u čije mlađe kategorije je došao još 1990, jer se nagoveštava da bi Real mogao da kupi Davida De Heu iz Mančester junajteda. Međutim, ukoliko bi otišao i Portugalac, to bi zaista bila senzacija. Jer, ranije je najavljeno da će Ronaldo ostati na "Santjago Bernabeuu" do 2018, kada bi verovatno otišao u SAD.

Sačekajmo sredu...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track