Robi ide u Partizan!

Žuti crno-beli

Robi ide u Partizan!

Fudbal -
Trener Crvene zvezde naseo na šalu mališana, pa potpisao papir na kojem piše da će 2013. preuzeti ljutog rivala

Nasankali ga!Hrvatski stručnjak na klupi Crvene zvezde Robert Prosinečki stavio je potpis na „ugovor” da će naredne godine preuzeti najvećeg rivala, ekipu Partizana! Naravno, u pitanju je šala, koju su mu „smestili” s Prve televizije, jer je Robi mislio da devojčici i dečaku daje autogram, a kad se potpisao, mališan je razvio ceo papir na kojem je pisalo: „Obećavam da ću 2013. godine postati trener Partizana”.

Prva srpska televizija organizovala je da dvoje malih novinara odu u posetu stadionu Crvene zvezde i tamo intervjuišu trenera Prosinečkog. Robi ih je primio u svojoj kancelariji, a dečak je zatražio autogram, što je hrvatski stručnjak bez pogovora učinio. Posle toga je usledilo veliko iznenađenje za šefa stručnog štaba kluba s Marakane.

- Čestitam, potpisali ste ugovor da ćete 2013. igrati za Partizan - malo se zbunio „novinar”, na šta je Robi rekao:

- Jao, vidi stvarno. Da vidim taj ugovor. Da treniram Partizan? Nije to baš dobro.

Prosinečki je potom dečaka pitao da li je zvezdaš, ali je, i pored odgovora koji mu se nije svideo, malim novinarima ponudio da sednu. Njih troje su potom malo ćaskali, a trener Crvene zvezde je odgovarao na pitanja o svojim glumačkim kvalitetima, o tome ko je i zašto morao da pojede diplomu zbog njega, kako je Partizanu dao gol s Autokomande i kako im je svojevremeno „pravio decu”.

Zet će mi biti zvezdaš

Male novinare takođe je interesovalo kako bi Prosinečki reagovao ukoliko bi se jedna njegova ćerka udala za hajdukovca, a druga za partizanovca, odnosno koga bi od njih dvojice više voleo.

- Za mene je najbitnije da njihovi muževi budu dobri prema njima, a ne za koga navijaju. Ali ajde, najbolje bi bilo da navijaju za Crvenu zvezdu - rekao je Prosinečki.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track