Pantela razbio Kurir!

Rođeni pobednik

Pantela razbio Kurir!

Fudbal -
Marko Pantelić posle dugo vremena proslavio Uskrs u Beogradu, a u tucanju jajima deklasirao našeg novinara
Klasa i u tucanju jajima.
Reprezentativac Srbije Marko Pantelić prvi put posle mnogo godina doživeo je da uskršnje praznike provede u rodnom gradu sa svojom porodicom. Fudbaler Olimpijakosa našao je i vremena za redakciju Kurira - ugostio nas je u svom restoranu „Marko“, a zatim nas i razbio u tucanju jajima.
- Iako sam se tek oporavio od povrede, i dalje sam u dobroj formi - našalio se Marko nakon pobede u tucanju s Kurirom.
- Ovogodišnji Uskrs za mene je nešto posebno pošto posle dugo vremena imam priliku da ga proslavim u Beogradu.
Za mene je to neprocenjivo. Iako igram u pravoslavnoj zemlji, Grčkoj, Uskrs ovde i tamo ne mogu da se porede. Prvo sam sa suprugom i decom u svom domu proslavio uz svečani ručak, a zatim sam svratio i do roditelja - kaže Pantelić za Kurir.
Još od prelaska iz Crvene zvezde u Hertu, leta 2005. godine, Pantelić nije imao priliku da za praznike bude u srpskoj prestonici. Ipak, i u „belom svetu“ redovno je na tradicionalan način slavio Uskrs.
- U Berlinu, Amsterdamu i Atini redovno sam slavio uskršnje praznike na pravi srpski način. Uvek smo supruga i ja farbali jaja i taj dan je velika svečanost u našem domu - kaže Marko, koji nam je govorio o svojim planovima za budućnost.
- Početkom jula vraćam se u Atinu i tamo ću verovatno ostati i naredne sezone. Nameravam da još dve-tri godine igram fudbal, a onda odem u zasluženu penziju - završio je napadač Olimpijakosa.

Olimpijakos bratski klubKao veliki zvezdaš, Pantelić kaže da mu izuzetno prija što igra u bratskom klubu crveno-belih.- Što se tiče emocija, nisam mogao da igram u boljem klubu. Kao veliki zvezdaš, presrećan sam što sam u Olimpijakosu, čiji navijači su u bratskim odnosima s navijačima beogradskih crveno-belih. Zato Atinu smatram svojim drugim domom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track