(VIDEO) SLABA NA FUDBALERE: Ronaldovu cicu šetalo pola Serije A
Foto: Instagram

A samo joj je 24 godine

(VIDEO) SLABA NA FUDBALERE: Ronaldovu cicu šetalo pola Serije A

Fudbal -
Nekoliko igrača Serije A bilo je sa lepoticom koja je osvojila Portugalca

Nova devojka Kristijana Ronalda, Italijanska manekenka Alesija Tadeski, poslednjih nedelja puni stranice žute štampe na Apeninskom i Pirinejskom poluostrvu.

Atraktivna Italijanka je po svemu sudeći slaba na fudbalere. Naime, ova 24-godišnja lepotica imala je ljubavnu avanturu sa nekoliko igrača Serije A. Neki su bili više, a neki manje poznati fudbalskoj javnosti. Srce Ronaldove plavuše osvajali su: Marko Borijelo, Blerim Džemaili, David Lipi sin poznatog trenera Marčela Lipija i manje poznati Luiđi Berluskoni sin prvog čoveka Milana Silvija Berluskonija.

Italijanski mediji uveliko pišu da je na listi bivše italijanske misice i čuveni fudbalski zavodnik Kristijan Bobo Vijeri.

Podsetimo, početkom godine najbolji fudbaler sveta, Kristijano Ronaldo je okončao dugogodišnju vezu sa čuvenom ruskom manekenkom Irinom Šajk. Prelepa Alesija je bila Mis Italije 2011. godine, a Ronalda je upoznala kada su se zajedno fotografisali za Armanijevu kampanju. Strani mediji pišu da su emocije između njih proradile, čim se pročulo da ga je raskinuo sa Irinom.

http://www.youtube.com/watch?v=fjrpQC_z3aE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track