MILAN RODIĆ: Rekao sam Grofu, hoću Zvezdin dres
Foto: Profimedia

Levi bek Zenita

MILAN RODIĆ: Rekao sam Grofu, hoću Zvezdin dres

Fudbal -
Pričao sam sa trenerom i, što se mene tiče, mogu da dođem na prozivku 12. juna. Ipak, poslednju reč imaju Rusi, kaže Milan Rodić

Milan Rodić u Zvezdi! Levi bek Zenita iz Sankt Peterburga obavio je razgovor s trenerom Miodragom Božovićem i izrazio želju da obuče crveno-beli dres i pojavi se na prozivci 12. juna.

- Video sam se sa gospodinom Božovićem. Pričali smo o mom dolasku. Što se mene tiče, želim da dođem jer sam veliki zvezdaš od malih nogu. Međutim, ne zavisi sve od mene. Imam ugovor sa Zenitom do juna naredne godine i moram da pričam sa rukovodstvom kluba - rekao je za Kurir 24-godišnji Milan Rodić i dodao:

- Moje srce je već na Marakani! Verujem da ću se dogovoriti sa Rusima, a ubeđen sam da će i čelnici Crvene zvezderazgovarati sa ljudima iz Zenita. Ako ne mogu da potpišem ugovor, onda makar da dođem na pozajmicu. Želim da igram, a crveno-beli imaju velike ambicije sledeće godine.

Milan Rodić je velika želja generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića, koji ga odlično poznaje iz OFK Beograda. Već dve godine je član Zenita, Zvezdinog brata po sponzoru „Gaspromu“, ali nije mnogo igrao u Sankt Peterburgu, pa je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Volgi. Prošao je sve mlađe kategorije reprezentacije Srbije.

Sledi i venčanjeUSKORO POSTAJE OTACMilan Rodić ima još jedan važan razlog zbog kojeg želi da se vrati u Srbiju. Njegova verenica Isidora je trudna i na jesen bi trebalo da postanu roditelji.- Isidora i ja smo se skoro verili, a uskoro će i venčanje. Oboje smo ushićeni što ćemo dobiti dete. Isidoru uskoro očekuju lekarski pregledi, pa ćemo saznati da li nosi dečaka ili devojčicu, mada to u suštini i nije važno - otkrio je Rodić za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track