NAJVEĆA POČAST ZA ŠAMPIONE: Svetski prvaci u ponedeljak ujutru stižu u Beograd
Foto: AP

Sve je spremno

NAJVEĆA POČAST ZA ŠAMPIONE: Svetski prvaci u ponedeljak ujutru stižu u Beograd

Fudbal -
Avion koji će prevoziti omladinsku reprezentaciju biće dočekan svečanim pozdravom, vodenim lukom, koji se u vazduhoplovstvu koristi u izuzetnim prilikama

Omladinska reprezentacija Srbije, koja je na Novom Zelandu osvojila prvo mesto na Svetskom prvenstvu za fudbalere do 20 godina, doputovaće u ponedeljak ujutru u Beograd, saopštila je uprava aerodroma "Nikola Tesla".

Po sletanju na aerodrom "Nikola Tesla", avion koji će prevoziti omladinsku reprezentaciju, a koji po redu letenja stiže iz Istanbula u 08.05 biće dočekan svečanim pozdravom, vodenim lukom, koji se u vazduhoplovstvu koristi u izuzetnim prilikama, kada se ukazuje najviša počast, navodi se u saopštenju.Svetske prvake će na aerodromu dočekati predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić i potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Ivan Ćurković.

Kako bi doček svetskih prvaka protekao na zasluženom vrhunskom nivou, službe beogradskog aerodroma u saradnji sa Fudbalskim savezom Srbije organizovaće doček i pratnju reprezentativcima, dodaje su u saopštenju.

Aerodrom "Nikola Tesla" čestitao je omladinskoj fudbalskoj reprezentaciji Srbije istorijski uspeh i osvojenu titulu svetskog šampiona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track