Lazar Marković hoće više para!

Počeli pregovori

Lazar Marković hoće više para!

Fudbal -
Napadač Partizana navodno zatražio da ubuduće godišnje prima 120.000 €

Neće o finansijama!Najtalentovaniji fudbaler Partizana Lazar Marković demantuje da je ušao u sukob sa čelnicima kluba iz Humske zbog produžetka saradnje, koja ističe 2014. godine. Prema pisanju lista Sport, čelnici crno-belih su još u decembru ponudili Markecu novi ugovor, ali nije došlo do dogovora, budući da je mladi fudbaler tražio godišnja primanja od 120.000 evra.

Mada niko u Partizanu o tome ne želi da priča, javna je tajna da svi igrači koji izađu iz Omladinske škole imaju ugovor vredan 10.000 evra za 12 meseci, što je premala svota ako se zna da pojedini fudbaleri zarađuju i po nekoliko stotina hiljada.

- Zaista nema razloga da javno pričam o mom ugovoru s Partizanom, to je moja privatna stvar. Ne znam samo kako neko može da kaže da se nismo dogovorili. O ostalim stvarima ne želim da pričam - kaže Marković.

Napadač Partizana kaže da je sve detalje u vezi sa ugovorom prepustio svojim menadžerima i da on u to ne želi da se meša, jer mu je namera da se maksimalno koncentriše na teren.

- Moji menadžeri su Nikola Damjanac i Falji Ramadani i sve sam prepustio njima. Poslednji put smo se čuli pre nekoliko dana, kad su me pitali kako se osećam i šta ima novo. Nismo pominjali ugovor.

Ostajem u Humskoj

Lazar Marković više od pet meseci nije postigao gol, pre oko mesec dana napao ga je jedan nezadovoljan navijač, ali on i dalje ne misli da ode iz Humske.

- Situacija u kojoj se nalazim nimalo ne menja moja razmišljanja o budućnosti. Nemam nameru da ovog leta napustim Humsku jer želim da u Partizanu ostavim trag pre nego što odem u inostranstvo - kaže Marković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track