PREDVODNIK: Profesor kao vođa navijača Partizana
Foto: Partizan

Funkcioner crno-belih vodio navijanje

PREDVODNIK: Profesor kao vođa navijača Partizana

Fudbal -
Navijali su jedno vreme, a kad sam video da posustaju odlučio sam da im pomognem i podignem atmosferu kako bi naš klub pobedio prvu utakmicu ovde u Sloveniji, rekao je Vuletić

Predsednik Nadzornog odbora FK Partizan Vladimir Vuletić predvodio je navijanje manje grupe navijača crno-belih tokom prijateljske utakmice protiv Rudara.

On je tokom priprema ekipe iz Humske u Sloveniji jedini zvaničnik kluba, ali mu ni to, ni činjenica da je profesor na pravnom fakultetu nije bila prepreka da na ovaj način bodri svoj klub.

- Utakmica je bila zatvorenog tip, ali sam ispred stadiona video nekoliko momaka koji kažu da su došli iz Asustrije iz da svuda u ovom delu Evrope prate Partizan, čak i na treninzima. Naravno, odmah sam kod organizatora urgirao da im dozvoli da uđu na tribine, a posebno mi je drago bilo kad su razvili zastavu Srbije i Grobari Grac – kaže Vuletić i nastavlja:

- Navijali su jedno vreme, a kad sam video da posustaju odlučio sam da im pomognem i podignem atmosferu kako bi naš klub pobedio prvu utakmicu ovde u Sloveniji. Zaboravio sam da sam funkcioner kluba, već sam se osećao kao navijač, jer sam celu osnovnu i srednju školu proveo na južnoj tribini stadiona u Humskoj.

Tokom jučerašnjeg dana na društvenim mrežama se pojavila slika njegovog navijanja, a Vuletić kaže da su komentari njegovih studenata, čak i onih koji navijaju za Zvezdu veoma pozitivni.

- Jedini sam profesor na fakultetu čiji zvanični mejl počinje s PFC , tako da moji studenti, kojima predajem rimsko pravo vrlo dobro znaju za moje navijačko opredelenje i za moju strast prema Partizanu. Tu nije ništa sporno – kaže Vuletić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track