GENI SU ČUDO: Ronaldov sin na neverovatan način kopira tatu!

Kristijano junior pljunuti Ronaldo

GENI SU ČUDO: Ronaldov sin na neverovatan način kopira tatu!

Fudbal -
Iako ima samo pet godina, naslednik slavnog fudbalera ima neverovatan talenat za najpopularniji sport na svetu

Gde stane Kristijano Ronaldo, tu će nastaviti Kristijano Ronaldo. Sin najboljeg fudbalera sveta, koji se zove kao i otac, pokazuje neviđeni talenat s loptom i nema sumnje da ga očekuje velika karijera.

Geni su čudo! Više nema dileme da je Ronaldov sin „povukao“ na njega. Mada možda ima i nešto majčino, ali to nikada nećemo saznati jer nije poznato ko je osoba koje je rodila Kristijana juniora.Sin najvažniji u životu- Kao što je i dogovoreno sa majkom deteta, moj sin će biti samo pod mojim starateljstvom, dok njegova majka ne želi da njen identitet bude poznat javnosti - saopštio je fudbaler Reala nekoliko dana po objavljivanju informacije da je postao otac u junu 2010. godine.

Uvek uz oca... Kristijano junior i Ronaldo na dodeli Zlatne lopte FIFA
Uvek uz oca... Kristijano junior i Ronaldo na dodeli Zlatne lopte FIFA

Dok provodi odmor s naslednikom, Ronaldo ne propušta priliku da ga nauči nekim fudbalskim forama. Tako je zapanjujuća sličnost sa ocem prilikom šutiranja lopte.- Sin mi je najvažniji u životu. Voleo bih da krene mojim stopama i postane fudbaler, ali on treba da bude ono što želi - rekao je Ronaldo.Inače, Ronaldov sin je već sa četiri godine naučio čak tri jezika! Tako Kristijanjino govori portugalski, španski i engleski. U familiji su potpuno oduševljeni klincem.- Mali baš liči na njega. Imaju potpuno iste oči. Mada možda liči i na majku, ali ne znamo ko je ona niti smo je ikada upoznali. Rano je za priču o fudbalu, ipak je on još dete. Međutim, već sada se vidi da ima ogroman talenat - izjavila je Katija, Kristijanova sestra.

Najbolji u generacijiSvetska javnost je potpuno poludela za malim Ronaldom, pa je njegovo krštenje u Lisabonu obezbeđivala naoružana vojna policija! Otac gleda da maksimalno izoluje sina od očiju medija, ali ne može da odoli da podeli neke zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Tako je sve raznežio fotkama na kojima sinčiću drži noge dok mali radi trbušnjake.- Jedan, dva, tri... deset. Čestitam, šampione - napisao je Ronaldo.

Tri verzijeTATA, KO MI JE MAMA?1. Prva verzija govori da je majka deteta studentkinja iz Britanije koja je u to vreme imala nepunih 20 godina. Ona upoznala Ronalda u noćnom klubu u kom je radila. Kasnije je potpisala ugovor da ne sme da otkrije identitet, a za to je dobila 10 miliona evra.2. Druga priča je da je dečaka rodila američka konobarica koju je Ronaldo smuvao u Njujorku. Kasnije ga je ta devojka tražila kako bi mu saopštila vest o trudnoći, a Kristijano je želeo da se uradi i test. Takođe je platio da majka ne izlazi u javnost.3. Treća verzija glasi da je poznati fudbaler platio jednoj devojci iz Amerike da bude surogat majka. Posle smrti oca, Kristijano se osećao usamljeno i želeo je da mu na svet dođe naslednik.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track