ALBANAC KOJI JE UNEO DRON PROVOCIRA: Ismail Morina huška zemljake uoči gostovanja Srbije
Foto: Facebook

Diže tenzije

ALBANAC KOJI JE UNEO DRON PROVOCIRA: Ismail Morina huška zemljake uoči gostovanja Srbije

Fudbal -
Morina je sa oduševljenjem dočekao odluku Suda za sportsku arbitražu u Lozani (CAS)

TIRANA - Albanac Ismail Balist Morina za koga se sumnja da je postavio dron zbog kojeg je prekinuta utakmica kvalifikacija za EP između Srbije i Albanije 14. oktobra prošle godine u Beogradu, nastavio je sa provokacijama.

Morina je sa oduševljenjem dočekao odluku Suda za sportsku arbitražu u Lozani (CAS). CAS je ranije danas preinačio kazne Evropske fudbalske unije (UEFA) za prekinutu utakmicu Srbije i Albanije, tako da je meč sada registrovan službenim rezultatom 3:0 za Albaniju. UEFA je prvobitno registrovala meč službenim rezultatom 3:0 za Srbiju zato što reprezentacija Albanije nije htela da nastavi meč nakon prekida izazvanog neredima koji su nastali zbog drona sa zastavom tvz. velike Albanije sa Ismailom Đemalijem i Preko Cali. Ova dva albanska političara su bili začetnici ideje velike Albanije.

Zjarrrrrrr!!!!!!!!!!

Posted by Ismail Morina - Ballisti,Official on Friday, July 10, 2015

Falenderoj Federaten Shqiptare te futbollit per punen profesionale qe ka bere gjat gjith ksaj kohe, falenderoj djemt...

Posted by Ismail Morina - Ballisti,Official on Friday, July 10, 2015

Morinaj koji se javno hvalio da je postavio i, između ostalog, upravljao dronom. On je na društvenim mrežama pozvao na proslavu povodom odluke Suda u Lozani. Morinaj je ponovo postavio zastava tvz. velike Albanije i pozvao se na 28. novembar 1912. kada je u Valoni usvojena Deklaracija o nezavisnosti Albanije.Predsednik Fudbalskog saveza Albanije Armand Duka pozdravio je odluku Suda za arbitražu u sportu."Osvojili smo važne bodove, ali, kao što smo isticali do sada, najvažnije je da je pobedila pravda i da je samim tim pobedio i fudbal. Ovo je rezultat duge pravne borbe, koja je zahtevala posvećenost, energiju i ozbiljnost. Za nas je bilo najvažnije da dobijemo pobedu. Bez obzira na kazne, Fudbalski savez Srbije i fudbalska javnost u ovoj zemlji su profitirale od ove odluke jer se to desilo u Beogradu. I to nema veze sa utakmicom", rekao je Duka.Odluku CAS-a su prokomentarisali i brojni albanski fudbaleri, koji su žestoko provocirali i vređali Srbiju. Srbija će 8. oktobra gostovati u Albaniji.

#3Points #KUQEZI

Posted by Taulant Xhaka on Friday, July 10, 2015

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track