ZVEZDA OPET PORAŽENA: Crveno-beli izgubili i od Rusa, navijači se ostrvili na Parkera
Foto: Saša Pavlić

Neuspela generalka

ZVEZDA OPET PORAŽENA: Crveno-beli izgubili i od Rusa, navijači se ostrvili na Parkera

Fudbal -
U poslednjoj proveri pred start prvenstva tim Miodraga Božovića doživeo poraz od Mordovije 1:2

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od ruskog premijerligaša Mordovije 1:2 (1:1) u poslednjem pripremnom meču pred početak nove superligaške sezone.

Crveno-beli su na stadionu "Rajko Mitić", posle eliminacije od Kairata u Ligi Evrope, odigrali prijateljski meč, kao generalnu proveru pred duel sa OFK Beogradom sledeće nedelje u okviru prvog prvenstvenog kola.

Tim Miodraga Božovića je poveo preko Nenada Gavrića već u uvodnim minutima utakmice. Gosti su zahvaljujući Sisujevu izjednačili u finišu prvog poluvremena, a konačan rezultat postavio je u nastavku postavio Lucenko. Mordovija je mogla i do ubedljivije pobede, ali je mladi golman Manojlović odbranio šut Letaleka iz penala. Mogla je Zvezda do izjednačenja, ali se isprečila stativa posle slobodnog udarca koji je izveo Luis Ibanjez.

Naročito jake zvižduke dobio je Džošua Parker prilikom ulaska u igru. Navijači crveno-belih očigledno nisu zadovoljni njegovim igrama i zalaganjem.

Zvezda je meč počela u sledećem sastavu: Manojlović, Pavićević, Petković, Jovanović, Ibanjez, Grujić, Kovačević, Avramovski, Ristić, Gavrić, Vijeira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track