(VIDEO) OPET BOJKOT: Bed blu bojsi zbog Mamića napustili Maksimir
Foto: Dado Đilas

Dinamo bez podrške sa tribina

(VIDEO) OPET BOJKOT: Bed blu bojsi zbog Mamića napustili Maksimir

Fudbal -
Navijači "modrih", kada su videli da se pojavio izvršni predsednik posle izlaska iz pritvora, nisu hteli da uđu na stadion

Navijači Dinama "Bed blu bojsi" okupili su se ispred stadiona "Maksimir", ali nisu ušli na tribinu kako bi gledali meč svog kluba u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv Fole Eš iz Luksemburga.

BBB su tako nastavili na kratko prekinuti višegodišnji bojkot. Naime, oni su već dugo u "ratu" sa prvim čovekom kluba Zdravkom Mamićem, koji je danas oko 18 sati izašao iz zatvora, pošto je platio oko milion evra kaucije. On je došao na utakmicu, zbog čega su "Bed blu bojsi" odustali od ulaska na stadion.

Navijači su se zadržali ispod Zapadne tribine odakle su vređali Zdravka Mamića, nazivajući ga svakakvim pogrdnim imenima i poručujući mu da "ode iz svetinje".

Podsetimo, BBB su, dok su braća Mamić bila u pritvoru, bili na svojoj severnoj tribini "Maksimira" na premijeri novog prvenstva Hrvatske minule nedelje u derbiju protiv Hajduka (1:1). Međutim, sada opet bojkotuju mečeve Dinama.

http://www.youtube.com/watch?v=VF21XuOucYg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track