TRENER ČUKARIČKOG MILOJEVIĆ: Bolji smo za jedan gol
Foto: Saša Pavlić

Minimalac ekipe sa Banovog Brda

TRENER ČUKARIČKOG MILOJEVIĆ: Bolji smo za jedan gol

Fudbal -
Očekuje nas težak revanš. Šanse su 50/50 i dalje. Potrudićemo se da i tamo odigramo najbolje što možemo. Nismo navikli da igramo pred ovoliko publike, rekao je trener Brđana

Fudbaleri Čukaričkog savladali su večeras u Beogradu ekipu azerbejdžanskog predstavnika Gabale sa 1:0, u prvoj utakmici 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Jedini pogodak na utakmici delo je Nikole Stojiljkovića u 53. minutu iz penala.

U čvrstom, pravom evropskom meču fudbaleri Čukaričkog stekli su minimalnu, ali značajnu prednost uoči revanša za sedam dana u Azerbejdžanu, pre svega jer su uspeli da sačuvaju mrežu. Tim Vladana Milojevića mogao je na daleki put u Azerbejdžan da ponese i veću zalihu, bio je večeras bolji rival od Gabale, i ostaje mali žal što nije iskorišćena šansa da sa manje tenzije dočeka revanš.

"Prvih 90 minuta smo dobili, ostaje još toliko u gostima. Očekujem protivnika u drugom izdanju. Oni su skup veoma kvalitetnih pojedinaca, ali smo mi bili bolji za jedan gol. Očekuje nas težak revanš. Šanse su 50/50 i dalje. Potrudićemo se da i tamo odigramo najbolje što možemo. Nismo navikli da igramo pred ovoliko publike. I to nam je motiv više", rekao je Milojević.

Trener Gabale Roman Grigorčuk kritikovao je svoje igrače i hvalio domaćina.

"Čestitam Čukaričkom, zasluženo su nas pobedili. Analizu igre mog kluba bilo bi komplikovano uraditi, jer mi nismo ni igrali fudbal. Bilo bi smešno da pričam o nama, jer smo gubili loptu posle svakog drugog pasa. Shvatili smo da ne možemo kontrolisati igru, Čukarički je bio definitvno jači i bolji. Ishod je realan", rekao je Grigorčuk.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track