RAČUN BEZ KRČMARA: Zvezda hoće da ga proda, njemu se ne ide sa Marakane
Foto: Crvenazvezdafk.com

RAČUN BEZ KRČMARA: Zvezda hoće da ga proda, njemu se ne ide sa Marakane

Fudbal -
Vezni igrač je izričit u stavu da narednu sezonu odigra u crveno-belom dresu

Fudbaler Crvene zvezde Marko Grujić nije voljan da ga klub proda već sada, kada ima dve dobre ponude.

Vezni igrač kluba sa Marakane je izričit u stavu da narednu sezonu odigra u crveno-belom dresu, pa tek na sledeće leto da se oprosti od kluba u kojem je ponikao. Njegova želja je ipak u suprotnosti sa očekivanjima uprave kluba, jer je u Zvezdi drama zato što je pod hitno potreban novac kako bi se izmirila neka goruća dugovanja.

"Tako je. Postoje dve odlične ponude za Marka, ali nam je on rekao da želi da ostane bar još godinu dana", rekao je direktor Zvezde Zvezdan Terzić.Jedna je od Hamburgera u visini od 1,5 miliona evra, a druga od Čelsijevog fonda, pa bi u tom slučaju Grujić bio pozajmljen ili Zvezdi ili Ajntrahtu sa kojim sarađuje engleski klub.

Ali, Grujiću se ne ide sa Marakane, što nije baš po volji Terzića iz čijih se reči se može naslutiti da bi klub mogao da se nađe u ogromnom probelmu ako uskoro ne pronađe novac, a to može jedino ako proda igrače, pošto drugih prihoda praktično nema.

"Pre naše želje da zadržimo mlade igrače važnija nam je egzistencija kluba na duže staze. Posle plaćanja evropske licence u prethodna tri meseca nismo inkasirali ni dinar. Zna se da dugujemo zaposlenima plate i da treba namiriti još dospelih obaveza", ukazuje na alarmantnu situaciju prvi operativac Zvezde.

U ovakvoj situaciji Zvezda je saterana uz zid, pa je potpuno jasno da će novac koji joj je hitno potreban pokušati da dobije od prodaje najboljeg mladog golmana sveta Predraga Rajkovića.

Kurir sport / Sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track