BABOVIĆ: Verujem u prolaz, ne smemo da potcenimo protivnika
Foto: Tanjug

Kvalifikacije za Ligu šampiona

BABOVIĆ: Verujem u prolaz, ne smemo da potcenimo protivnika

Fudbal -
Više nikoga ne smemo da potcenjujemo jer Srbija više nije svetska sila u fudbalu

BEOGRAD - Fudbaler Partizana Stefan Babović rekao je danas da je uveren u prolaz u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, ali da njegova ekipa ne sme da potceni rivala.

"Idemo da odigramo što kvalitetnije, bolji smo od njih i verujem da prolazimo, iako neće biti lako. Više nikoga ne smemo da potcenjujemo jer Srbija više nije svetska sila u fudbalu", rekao je Babović novinarima na beogradskom aerodroma uoči puta za Gruziju.

Partizan će sutra igrati revanš protiv ekipe Dila Gori, nakon pobede sa 1:0 u prvoj utakmici prošlog utorka u Srbiji.

"Nadam se da ćemo što pre postići gol i da ćemo utakmicu lako privesti kraju", kazao je Babović. Protivnik crno-belih je tokom celog prvog susreta igrao "bunker", što je mnogo iznenadilo Partizanove fudbalere.

"Za mene je to velika misterija. Trebalo bi malo da napadnu, ali mislim da se njihova igra neće mnogo razlikovati od one u Beogradu", rekao je Babović.

Marko Jevtović je kazao da je način igre gruzijske ekipe u Beogradu bio neverovatan.

"Dila se u Beogradu branila sa 10 igrača, to je stvarno bilo neverovatno. Nadam se da će se sada otvoriti i time nama biti lakše. Normalno, idemo na pobedu i da tako obezbedimo prolaz dalje", kazao je Jevtović.

Napadač Partizana Abubakar Umaru rekao je da plasman u narednu fazu zavisi isključivo od njegove ekipe.

"Najvažnije je da igramo onako kako želimo i da ne zavisimo ni od koga drugog. Idemo na pobedu, da što brže damo gol i kontrolišemo utakmicu posle toga", rekao je Abubakar.

On je istakao da se nada da će imati više prostora za pogodak u revanšu.

"Nadam se da će u ovoj utakmici biti više prostora za mene, ali najvažnije je da ekipa prođe, nije bitno da li ću ja postići pogodak", kazao je Abubakar.

Utakmica u Gruziji igraće se u utorak od 14.30 po srednjeevropskom vremenu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track