BLOG UŽIVO Predsednik Sampdorije: Igra se i revanš, Zenga može mirno da spava
Foto: Profimedia

NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ SVETA SPORTA

BLOG UŽIVO Predsednik Sampdorije: Igra se i revanš, Zenga može mirno da spava

Fudbal -
Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja

BEOGRAD - Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu

19:11 - Riki Lambert u Vest Bromvič AlbionuRiki Lambert je novi član Vest Bromviča Albiona, potvrđeno je na zvaničnim sajtovima Liverpula i kluba u kome će nastaviti karijeru ovaj napadač. Lambert je karijeru počeo u Liverpulu, tačnije u mladom timu, ali je dosta dugo čekao na svoj povratak kući. najlepši deo svoje karijere je proveo u Sautemptonu za koji je postigao 106 golova u ligaškim utakmicama čime je postao jedna od legendi tog kluba pošto je to činio kada je klub pao na najniže grane svoje istorije. Igrao je i u dresu reprezentacije 11 puta. Prošle godine se nije najbolje snašao u ekipi Brendana Rodžersa, tako da je sada odlučio da ponovo napusti klub i da nastavi svoju karijeru u Vest Bromvič Albionu.

18:51 - Čelsi kupio levog bekaČelsi je blizu Rahmana Babe, levog beka Augsburga. Nemački "Bild" tvrdi da je posao sklopljen i da će se Afrikanac u narednih nekoliko dana preseliti na "Stamford bridž". Obeštećenje je 25 miliona evra, a Bavarci su ga svojevremeno platili samo 2,5 miliona Grojter Firtu. Rahman Baba će zauzeti mesto Filipe Luisa. Brazilac se nakon samo godinu dana u Čelsiju vratio u madridski Atletiko.

18:33 - Nadal lako do polufinala u HamburguŠpanski teniser Rafael Nadal u četvrtfinalu turnira u Hamburgu rutinski je savladao Pabla Kuevasa - 6:3, 6:2. Nadal je određenih problema imao samo u prvom setu kada je ispustio brejk, ali je od rezultata 3:3 dominirao dobivši devet od 11 gemova. Već u prvom gemu napravio je brejk, Kuevas se vratio i izjednačio je na 3:3, ali Nadal je u nastavku preuzeo u potpunosti kontrolu. Španca u polufinalu čeka Andreas Sepi kome je Simone Boleli predao meč bez borbe. U drugom polufinalu igraju Lukas Pui i Fabio Fonjini.

18:15 - Jedan došao u Real, jedan otišaoMladi defanzivac Hesus Valjeho potpisao je ugovor sa Real Madridom. Došao je iz Saragose, u Madridu se nadaju da bi jednog dana mogao da zameni Serhija Ramosa. Ima samo 18 godina, mladi je reprezentativac Španije. Valjeho će odmah biti prosleđen Saragosi gde je i do sada igrao kako bi stekao potrebno iskustvo za igranje u Primeri. Za ovog fudbalera su bili zainteresovani Barselona, Valensija i Udineze, ali Valjeho nije imao dilemu. Istovremeno, jedan igrač je napustio Real. Hoze Rodrigez Martinez, koji je prethodnu sezonu igrao kao pozajmljen igrač u La Korunji, nastaviće karijeru u Galatasaraju. Potpisao je četvorogodišnji ugovor, ima 20 godina, igra i za mladu reprezentaciju Španije.

17:46 - Milan Smiljanić u MakabijuNekadašnji vezista Partizana Milan Smiljanić potpisao je ugovor sa izraelskim Makabijem iz Netanje, prenosi Sportski žurnal. On se obavezao na jednogodišnju vernost izraelskom klubu uz klauzulu da saradnja bude produžena na još 12 meseci ako obe strane budu zadovoljne."Makabi Natanija je ozbiljno organizovan klub i mnogo sam zadovoljan", rekao je za Milan Smiljanić.Poslednje dve sezone Smiljanić je proveo u turskom Genčeleru, ali je odigrao samo jedan zvaničan meč. Trenirao je sa Partizanom ovog leta, ali do saradnje nije došlo.

17:22 - Kurćubić: Uprkos tradiciji, Partizan je apsolutni favoritTrener Novog Pazara Petar Kurćubić, uprkos tradiciji koja kaže da Partizan nikad u prvenstvenim mečevima nije pobedio u tom gradu, izjavio je da su crno-beli apsolutni favoriti u derbiju trećeg kola Superlige. "Svesni smo ko nam dolazi u goste, ekipa je kvalitetno pojačana i već na zavidnom nivou forme. Sa te strane, bez obzira na tradiciju, Partizan je apsolutni favorit. Opet, hajde da vidimo da li će odmarati neke igrače zbog Lige šampiona jer to otvara nova pitanja i ne možemo da računamo na umor. Pogotovo, jer ti novi igrači uz svežinu i želju imaju kvalitet i biće još agresivniji, željniji igre i rezultata", izjavio je Kurćubić. On je dodao da su utakmice poput sutrašnje sa Partizanom najlaše za pripremu jer motiva neće nedostajati. "Kako ćemo mi? Ovo je najlakša utakmica za pripremu, motiva igračima neće nedostajati i daće maksimum. Ali, sa druge strane, to je najteži meč, čeka nas veliki izazov, najbolji tim. pitanje je možemo li i fizički da se nosimo", naveo je Kurćubić. Kao jedan od aduta svog tima Kurćubić je istakao domaći teren. "Pored motiva, imamo i mi neke adute, faktor publike koji će nam pomoći da budemo još agresivniji i igramo sa više samopouzdanja. Imamo neku šansu, da probamo da odigramo egal, u posedu, pre svega i na taj način dođemo do pozitivnog rezuzltata. Plan imamo i pokušaćemo da ga sprovedemo", poručio je trener Pazaraca i konstatovao da bi remi svakako bio dobar rezultat, ali da je pobeda prva opcija. Novi Pazar će za razliku od prva dva kola, kada je osvojen samo bod, biti jači za oporavljenog kapitena Vukovića, kao i za Vušljanina i Adrijana, koji su stekli pravo nastupa. Utakmica trećeg kola Superlige između Novog Pazara i Partiazna igra se sutra od 17 sati.

17:07 - Gošić: Jagodina ima pravo na veći optimizamTrener fudbalera Jagodine Miljojko Gošić rekao je danas da njegovu ekipu u nedelju (17 sati) protiv Metalca čeka jedna od težih utakmica u Super ligi Srbije. "Čeka nas jedna od pravih prvenstvenih i težih utakmica. Metalac se u prethodna dva kola, naročito u poslednjem (protiv Crvene zvezde), pokazao kao jedan izuzetno ogranizovan, disciplinovan i agresivan tim. Metalac ima dobro uigran tim i dobre pojedince, sa lakom tranzicijom i u fazi napada i u fazi odbrane", rekao je Gošić. Jagodina u nedelju dočekuje Metalac u trećem kolu Super lige Srbije. Ekipa Miljojka Gošića je u prva dva kola upisala dva poraza, dok Metalac ima po jedan poraz i remi. "Idemo putem koji smo zacrtali, koji jeste težak i traži mnogo odricanja i strpljenja. Sigurno da ćemo tim ojačati sa još nekoliko pojedinaca. Tim će biti sigurno još jači, čvršći i iskusniji, a mladi igrači dobiće još veće samopouzdanje. Lično mislim da je deviza 'što te ne ubije, to te ojača' prikladna za nas. Imamo pravo na veći optimizam nego do sada", ocenio je Gošić.

16:44 - Obamejang produžio ugovor sa Borusijom DortmundPjer-Emerik Obamejnag (26) je produžio saradnju sa Borusijom iz Dortmunda do 2020. godine. Hitronogi napdač se ovog leta kroz medijske spekulacije dovodio vezu sa mnogim klubovima, najčešće sa Arsenalom, ali ovim činom je definitivno postalo jasno da ostaje među "milionerima". Gabonac je u Dortmundu od 2013, postigao je 42 gola na 95 mečeva.

16:24 - Bosanci šokirali ŠpanceKošarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine do 18 godina napravila je veliko iznenađenje tako što je pobedila selekciju Španije sa 70:64 (23:19, 17:17, 7:19, 23:9) i plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva u Grčkoj. U polufinalu bi moglo da dođe do balkanskog derbija, jer će se BiH boriti protiv pobednika duela reprezentacija Srbije i Turske.

16:07 - Predsednik Sampdorije: Igra se i revanš, Zenga može mirno da spavaPredsednik Sampdorije Masimo Ferero izjavio je da ekipa mora da izvuče pouke posle utakmice protiv Vojvodine (4:0), ali da i pored visokog poraza još uvek nije eliminisana iz kvalifikacija za Ligu Evrope. Ferero je odmah nakon poraza u Torinu održao sastanak sa trenerom Valterom Zengom, na kojem je doneo odluku da ga ostavi na klupi. "Postoji još jedna utakmica i onda ćemo videti. Ja sam neko ko menja puno stvari kada ne ide. Ipak, Zenga može mirno da spava. Sampdorija ima tim pun talentovanih i motivisanih fudbalera, ali desio nam se takav poraz", rekao je Ferero, a prenosi sajt Fudbal Italija. Harizmatični predsednik Djenovljana ističe da igrači moraju da se naviknu na evropske utakmice. "Znam da moraju da pružaju bolje partije, kako zbog mene, tako zbog navijača. Moramo da izvučemo pouke, mnogo smo dali kako bismo igrali u Evropi i ne želimo da propustimo ovakvu priliku", zaključio je Ferero.

15:51 - Novak u PoljskojJovan Novak će karijeru nastaviti u Poljskoj, u ekipi Turova. Dosadašnji košarkaš Vojvodine će se u tom timu priključiti Nemanji Jaramazu, a igraće pod trenerskom palicom srpskog trenera Miodraga Rajkovića. Novak je 1994. godište a prošle sezone u Vojvodini prosečno je beležio 12,7 poena, 3,9 skokova i 3,8 asistencija po meču.Ne tako davno za Novakom su "rat" vodili Crvena zvezda i Partizan, ali ih nijedan od "večitih" rivala nije angažovao.

15:32 - Janković u polufinalu čelendžera u NančanguSrpska teniserka Jelena Janković plasirala se u polufinale čelendžera u kineskom gradu Nančangu, pošto je danas savladala domaću igračicu Jing Jing Duan sa 7:6 (7:3), 6:0. Drugi reket Srbije, inače prvi nosilac na turniru, sastaće se u borbi za finale sa još jednom Kineskinjom, Djin Jun Han koja zauzima 183,. mesto na WTA listi. Čelendžer u Nančangu igra se za nagradni fond od 125.000 dolara.

15:14 - Milojević: Odgovornom igrom do pobede u ČačkuTrener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je danas da njegova ekipa mora da igra odgovorno, motivisano i disciplinovano kako bi pobedila Borac u predstojećoj prvenstvenoj utakmici. "Nema sumnje da je pred nama teška utakmica. Moramo da budemo odgovorni na terenu, disciplinovani, sa velikim motivom kako bismo parirali takvom timu. Trener Borca Nenad Lalatović je nama prepustio ulogu favorita, ali mislim da u ovakvim utakmicama nema favorita", rekao je Milojević. Fudbaleri Čukaričkog igraju sutra od 20.00 časova u Čačku protiv Borca, utakmicu trećeg kola Super lige Srbije. Posle dva kola Borac ima svih šest bodova a Čukarički dva boda manje. "Bez obzira na to što je tek treće kolo, idemo u goste lideru na tabeli. Borac je i prošle godine imao dobar tim sa kvalitetnim pojedincima. Više su kuburili sa rezultatom nego sa igrom. Ove godine su napravili pametan potez angažovanjem trenera Lalatovića", rekao je Milojević.

14:44 - Pogba: Mogu da zamenim VidalaFudbaler Juventusa Pol Pogba rekao je danas da na pravi način može da zameni u timu Artura Vidala, koji je ovog meseca napustio klub i otišao u Bajern iz Minhena. Vidal je za četiri sezone u Juventusu postigao 35 golova, a prošle sezone osam u svim takmičenjima, dok je Pogba za tri godine postigao 20 golova. "Igraću na svakoj poziciji na kojoj sam potreban treneru i biću zadovoljan. Osećam se dobro kada igram na poziciji ofanzivnog veznog igrača iza dvojice napadača. Videćemo šta će biti, ali uživam u toj ulozi", rekao je Pogba za Gazeta delo Sport. "Mislim da mogu da budem naš najproduktivniji fudbaler sredine terena. Dvojica veznih igrača su otišla, ali mnogo sam naučio od njih. Sada moram da pokažem da sam sazreo", dodao je on. Juventus su ovog leta napustila trojica važnih igrača, Vidal, Andrea Pirlo i Karlos Teves. "Izgubili smo važne igrače, ali smo i doveli nekolicinu iskusnih fudbalera. Mi smo Juventus i uvek moramo dobro da igramo i postižemo dobre rezultate. Mislim da možemo da osvojimo petu uzastopnu titulu ako to zaista želimo. Od nas sve zavisi. Biće teže nego prethodnih godina, ali zbog toga moramo da budemo zaista koncentrisani", rekao je Pogba.

14:26 - Volkot i Kazorla ostaju u ArsenaluFudbaleri Arsenala Tio Volkot i Santi Kazorla produžili su danas ugovore sa tim engleskim klubom. Volkot je sa Arsenalom potpisao novi četvorogodišnji ugovor, dok je Kazorla saradnju sa klubom sa Emirejtsa produžio na još dve godine. "Obojica su vrlo vrhunski igrači, koji su veoma važni za tim. Veoma smo zadovoljni što su potpisali nove ugovore, jer će se tako obezbediti kvalitet", rekao je trener Arsenala Arsen Venger. Volkot je u Arsenal došao 2006. godine iz Sautemptona i ima najduži staž u klubu od aktuelnih igrača. On je do sada za Arsenal odigrao više od 300 utakmica i postigao 76 golova. Kazorla je u redove Arsenala stigao 2012. godine iz Malage, a do sada je u dresu kluba iz Londona nastupio 148 puta i postigao 27 golova.

14:04 - Gvardiola: Ne znam da li ću voditi Bajern i sledeće sezoneTrener Bajerna iz Minhena Pep Gvardiola izjavio je danas da ne zna da li će i sledeće sezone voditi klub i da neće potpisati novi ugovor, dok ne bude siguran da je to u najboljem interesu svih strana. Prethodnih dana pojavila se informacija da je Španac, kome na kraju sezone ističe ugovor sa Bavarcima već postigao dogovor sa Mančester Sitijem, ali je danas otkrio da još uvek nije bilo konkretnih ponuda. "Ja sam trener Bajerna iz Minhena i srećan sam što sam ovde. Još nisam doneo odluku o nastavku karijere, ali čim odlučim obavestiću čelnike kluba. Imam dosta vremena da razmislim, ali ako odlučim da produžim ugovor moram biti potpuno siguran da je to najbolje za klub jer ne želim da postanem problem za Bajern. Nisam dobio ponudu ni jednog drugog kluba", izjavio je Gvardiola na današnjoj konferenciji za medije. Gvardiola je sa Bajernom do sada osvojio dve Bundeslige, jedan Kup Nemačke, UEFA Superkup i Svetsko klupsko prvenstvo.

13:30 - Džejms Vajt novi košarkaš CedeviteAmerički košarkaš Džejms Vajt potpisao je danas ugovor sa Cedevitom, saopštio je taj hrvatski klub. Cedevita nije navela detalje ugovora, a hrvatski mediji prenose da je dogovorena jednoodišnja saradnja, uz opciju produžetka ugovora na još godinu dana. Vajt, koji igra na poziciji krila, prošlu sezonu je proveo u ruskom Uniksu. On je prošle sezone u Evroligi imao prosek od 10 poena, 4,9 skokova i 0,7 asistencija po meču, dok je u Evrokupu prosečno postizao 13,4 poena. Američki košarkaš je u Evroligi nastupao i u sezoni 2007/08. kad je branio boje Fenerbahčea. Vajta je 2006. godine kao 31. pika na NBA draftu izabrao Portland, nakon čega su prava na njega odmah prodata Indijini. U timu Indijane nije uspeo da uđe u prvi tim, pa je posle toga potpisao za San Antonio, gde je i osvojio šampionski prsten. Osim za San Antonio (sezona 2006/07), Vajt je u NBA ligi igrao još za Hjuston (2008/09) i Njujork (2012/13). Vajt je, osim pomenutih klubova u Evropi i NBA, u profesionalnoj karijeri nastupao još za Spartak iz Sankt Peterburga, Dinamo Sasari, Skavolini i Ređo Emiliju.

13:03 - Baloteli izostavljen iz ekipe za utakmicu u FinskojFudbaler Liverpula Mario Baloteli izostavljen je iz ekipe za put u Finsku i prijateljsku utakmicu sa Helsinkijem, preneli su danas britanski mediji. Liverpul će sutra igrati sa Helsinkijem u pretposlednjoj prijateljskoj utakmici uoči početka takmičenja u Premijer ligi. Trener Liverupa Brendan Rodžers nije poveo Balotelija u Finsku, preneo je Skaj Sports. Italijanski fudbaler će trenirati u klupskom trening centru i raditi na sticanju snage. Britanski mediji su prethodnih dana spekulisali da je Balotelijev ostanak u Liverpulu neizvestan, iako klub nije dobio nijednu ponudu za njega. Takođe, Skaj je preneo da je neizvestan i Balotelijev nastup u poslednjoj pripremnoj utakmici Liverpula protiv Svindona.

12:40 - Peking domaćin Zimskih olimpijskih igara 2022. godineGlavni grad Kine Peking biće domaćin Zimskih olimpijskih igara 2022. godine, odlučio je danas Međunarodni olimpijski komitet (MOK). Peking se zajedno sa kazahstanskim Almatijem kandidovao za domaćina Zimskih olimpijskih igara, a na današnjem glasanju u Kuala Lumpuru delegati su izabrali glavni grad Kine. MOK nije još saopštio koliko glasova je dobio Peking. Peking je prvi grad domaćin Letnjih i Zimskih igara, nakon što je organizovao Letnje Igre 2008. godine. Pre glasanja Peking je bio veliki favorit, uprkos nedostatku prirodnog snega i zimskih uslova.

12:19 - Ivanović novi košarkaš Mega LeksaKošarkaški reprezentativac Crne Gore Nikola Ivanović novi je član Mega Leksa, potvrdio je danas njegov agent Miodrag Ražnatović. Ivanović igra na poziciji plejmkejera, profesionalnu karijeru započeo je u Mornaru iz Bara, dok je potom nastupao za Budućnost iz Podgorice. Mediji su prethodnih dana pisali da je za njega zainteresovan Partizan. Standardan je član seniorske reprezentacije, a široj javnosti je postao poznat kada je u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2013. godine postigao pobedonosni koš sa više od pola terena protiv reprezentacije Srbije u Areni. Košarkaši Mega Leksa i naredne sezone svoje mečeve igraće u Sremskoj Mitrovici, potvrđeno je na sajtu kluba.

11:52 - Jevtović: Pokvarićemo tradiciju u PazaruFudbaler Partizana Marko Jevtović, koji je u ovom prelaznom roku došao baš iz Novog Pazara, kazao je da očekuje lep ambijent i trijumf svog tima. "Bio sam dve godine u Pazaru i znam kakva je euforija kada gostuje Partizan. Činjenica je da nismo dobro prolazili tamo, ali siguran sam da imamo kvalitet da pokvarimo tradiciju. Uvek idemo na tri boda", izjavio je visoki vezista. Utakmica trećeg kola Superlige između Novog Pazara i Partizana igra se sutra od 17 sati.

11:26 - Protest Fenerbahcea zbog "dopingovanog" FredaTurski Fenerbahče uložio je protest Evropskoj fudbalskoj uniji (UEFA) zbog toga što je Brazilac iz Šahtjora Fred, uprkos tome što je pod sumnjom da je dopingovan, igrao u prvom meču dva tima u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Taj duel u Istanbulu završen je bez golova i odluka o putniku u plej-of znaće se posle revanša u Ukrajini. "UEFA mi je pre utakmice savetovala da ga ne uvrstim u tim, ali nismo dobili nikakav zvanični dopis sa takvim zahtevom", rekao je trener Šahtjora Mirčea Lučesku, a prenosi Rojters. On je dodao da se još čekaju rezultati B analize Fredovog uzorka i da će potom doneti odgovarajuću odluku. Prema tvrdnjama brazilskih medija, 22-godišnji Fred pao je na antidoping kontroli na Kopa Amerika, nedavno u Čileu i suočen je sa dugom kaznom, ukoliko mu i drugi uzorak bude pozitivan.

10:50 - Anćeloti uskoro preuzima JunajtedIskusni italijanski stručnjak Karlo Anćeloti već je pronašao angažman za narednu sezonu. Naime, spekuliše se da će zameniti Holanđanina Luja Van Gala na klupi Mančester junajteda. Treneru kluba sa Old Traforda naredne sezone ističe ugovor i britanski mediji tvrde da je već dogovoren dolazak Anćelotija. Italijan bi mogao na klupu Junajteda sesti i ranije od očekivanog, odnosno ukoliko Van Gal ne obezbedi plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

10:21 - Vidić definitivno otpisan!Srpski defanzivac Nemanja Vidić neće biti registrovan za prvi tim Intera u narednoj sezoni, pa će, ukoliko želi da igra, morati da pronađe novi klub.Vidić zbog povrede leđa nije putovao sa ekipom na turneju u Aziju, a sada se očekivano našao i među sedam fudbalera na koje Manćini ne računa naredne sezone. Na listi nepoželjnih našao se i D'Ambrozio, Nagatomo, Tajderi, Andreoli i Šaćiri koji čeka transfer u Šalke.Inter planira da dovede Felipea Mela baš iz Galatasaraja, ali i još jednog spoljnog igrača i napadača.

09:44 - Džeko prelazi u RomuNapadač Mančester sitija Edin Džeko postigao je dogovor sa italijanskom Romom i očekuje se da do realizacije transfera dođe do kraja nedelje. Rreprezentativac Bosne i Hercegovine je već dogovorio sve uslove saradnje sa Vučicom, obaviće lekarske preglede i biti predstavljen kao novo pojačanje Rome. Roma se ozbiljno pojačava ovog leta, u klub je već stigao golman Šćešni, a očekuje se da ekipu u narednim danima pojača i Mohamad Salah.

09:12 - Voša nastavila slavlje u avionuFudbaleri Vojvodine ubediljivo su savladali ekipu Sampdorije (4:0) u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.Na povratku noćnim letom u Beograd, atmosfera u boingu 737-300 „Avioleta“ bila je odlična. Igrači su još uivek bili pod uticajem nestvarnog rezultata, veselili su se s njima predsednik kluba Zoran Šćepanović, generalni direktor Aleksandar Dunđerski, članovi uprave i prijatelji crveno-belih, a u nekoliko navrata začule su se i navijačke pesme.Zagorčić je tada rekao:"Dao sam fudbalerima pet minuta da proslave ovu veliku pobedu, a odmah zatim počeli smo da razmišljamo o susretu s Javorom koji igramo na „Karađorđu u nedelju".

08:40 - Ivanić: Neću u ZvezduFudbaler Vojvodine Mirko Ivanić rekao je da nema nameru da u letnjem prelaznom roku pojača Crvenu zvezdu. "Već se pisalo o tome i već sam rekao. Vojvodina je moj klub i ne bih da pojačavam rivale. Dakle, neću u Zvezdu", rekao je Ivanić novinarima u Torinu. Vojvodina je u četvrtak uveče kao gost savladala Sampdoriju sa 4:0 u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa. Ivanić je kazao da je njegova ekipa odigrala "perfektno" protiv Sampdorije. "Ali, imali smo i sreće, Bog nas je pogledao", dodao je on. Prema njegovim rečima, Vojvodina je pobedila jer je to više želela od protivnika. "Postigli smo pogodak na vreme. Posle toga smo videli da možemo da igramo, opustili smo se, uživali. Mislim da smo dobili zato što smo više želeli pobedu", rekao je Ivanić. Ivanić je, kao i ceo tim Vojvodine, dobio ovacije navijača Sampdorije na kraju utakmice. "To je san svakog igrača, ne znam šta da kažem", istakao je vezni fudbaler srpskog kluba. Revanš će se igrati u četvrtak u Novom Sadu.

08.00 - VESTI KOJE SU OBELEŽILE PRETHODNI DAN MOŽETE POGLEDATI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track