BLOG UŽIVO Milinković-Savć: Lacio me je možda i previše platio
Foto: Marina Lopičić

NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ SVETA SPORTA

BLOG UŽIVO Milinković-Savć: Lacio me je možda i previše platio

Fudbal -
Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja

BEOGRAD - Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu.

21:14 - Marsej pobedio Juventus u prijateljskoj utakmici Fudbaleri Olimpika pobedili su večeras u Marseju Juventus sa 2:0 u prijateljskoj utakmici. Golove za francuski tim postigli su Roman Alesandrini u 35. minutu i Abdelaziz Barada u 84. minutu. Utakmicu na stadionu Velodrom gledalo je više od 60.000 ljudi. Osim poraza, trenera italijanskog šampiona Masimilijana Alegrija može da zabrine i povreda novog igrača Samija Kedire, koji je u 25. minutu zbog povrede tetive na nosilima iznet sa terena. Bivši fudbaler Real Madrida će najverovatnije propustiti utakmicu sa Lacijom u Superkupu Italije, koja će se naredne nedelje igrati u Šangaju. Juventus je utakmicu završio sa igračem manje, pošto je u 45. minutu isključen Stefan Lihtštajner. Takmičenje u francuskoj ligi počeće narednog vikenda, a u italijanskom prvenstvu dve nedelje kasnije.

19:12 - Još jedan Brazilac u LiverpuluLukašu Leivi, Filipeu Kutinju i Robertu Firminu u Liverpulu se pridružio zemljak Alan Rodrigez de Souza. Ovaj 18-godišnjak stiže iz Inetrnasionala. Transfer je realizovan u vrednosti od oko pola miliona funti. U ovom veznom fudbaleru Brendan Rodžers vidi odličan zalog za budućnost i spreman je da izdvoji pola miliona funti za njegovo dovođenje. Alana je silno želeo i Deportivo iz La Korunje, ali je Liverpul dobio trku sa klubom iz Galicije.

18:26 - Fudbalerke Čelsija osvojile FA kupFudbalerke Čelsija osvojile su danas FA kup, pošto su u finalu na londonskom Vembliju pobedile Nots Kaunti sa 1:0. Pobedonosi gol za Čelsi postigla je Đi So-jun u 37. minutu. Fudbalerke Čelsija su tako osvojile prvi FA kup u klupskoj istoriji. Utakmica je odigrana na stadionu Vembli pred 30.710 gledalaca, što je rekordna poseta za finale FA kupa u ženskom fudbalu.

18:12 - Nadal i Fonjini u finalu turnira u HamburguŠpanski teniser Rafael Nadal plasirao se danas u finale turnira u Hamburgu, pošto je pobedio 26. igrača sveta Italijana Andreasa Sepija sa 2:0 u setovima (6:1, 6:2). Nadal, 10. teniser sveta, pobedio je za sat i 21 minut, sedam puta je oduzeo servis Sepiju, koji je napravio dva brejka. Nadal će u finalu igrati protiv 32. igrača sveta Roberta Fonjinija iz Italije, koji je u dva seta, 6:2, 7:6 pobedio Francuza Lukasa Pila. Španac će pokušati da nastavi niz od najmanje jednog osvojenog turnira na šljaci u Evropi od 2004. godine. Nadal je poslednji put u Hamburgu igrao 2008. godine, kada je i osvojio turnir.

17:47 - I Totenhem u redu za BenderaZa igrača Borusije Dortmund Svena Bendera zainteresovan je i Totenhem. Posle Arsenala, Liverpula i Sautemptona, i "pevci" žele da vide talentovanog vezistu u svojim redovima. Poketino želi da dovede Bendera na "Vajt Hart Lejn", međutim, ukoliko do ovog transfera ne dođe, argentinski stručnjak će kao zamenu za Bendera pokušati da dovede Kristofa Kramera iz Leverkuzena. Postoje spekulacije da Bender nije u planovima novog menadžera Borusije Dortmund, Tomasa Tuhela, te da će Totenhem uspeti u nameri da ga dovede. Sven je u Dortmundu od 2009. godine i odigrao je preko 130 utakmica za ovaj klub. Pre Borusije, 26-godišnji fudbaler je igrao za Minhen 1860, dok je za reprezentaciju Nemačke do sada zabeležio 7 nastupa.

17:24 - Juniori Srbije pobedili Španiju u borbi za plasman na EPJuniorska košarkaška reprezentacija Srbije savladala je danas selekciju Španije sa 90:76 (21:21, 28:21, 16:16, 25:18), u utakmici za plasman od 5. do 8. mesta na prvenstvu Evrope u Grčkoj. Srpski juniori (igrači do 18 godina) loše su počeli utakmicu, ali su u nastavku bili sve ubedljiviji i gotovo rutinski došli do trijumfa. Poslednjeg dana turnira Srbija će igrati za 5. mesto sa pobednikom meča između Francuske i Nemačke.

17:11 - Janković u finalu čelendžera u NančanguSrpska teniserka Jelena Janković plasirala se u finale čelendžer turnira u kineskom gradu Nančangu savladavši danas u polufinalnom meču domaću predstavnicu Ksinjun Han ubedljivo u dva seta - 6:1, 6:2. U borbi za trofej Jankovićeva se sastaje sa Kai-Čen Čang iz Kineskog Tajpeha, koja je pobedila Kineskinju Djija Djing sa 3:6, 7:6 (7:3), 7:6 (7:3). Čelendžer u Nančangu igra se za nagradni fond od 125.000 dolara.

16:49 - Mediji: Edin Džeko od ponedeljka u RomiBosanski fudbaler Edin Džeko u ponedeljak bi trebalo da prođe medicinske preglede u Romi, a nakon toga i da potpiše ugovor sa tim timom, preneli su danas italijanski mediji. Gazeta delo Sport navodi da je Mančester siti danas pristao da smanji svoje zahteve i da Džeka Romi proda za 24 miliona evra, a ne za 30 koliko je engleski klub prvobitno tražio. Roma je želela da za taj transfer izdvoji 18 miliona evra, ali je, navodno, pristala na 20 miliona uz bonuse. Mediaset prenosi da Džeko u ponedeljak stiže u Rim na medicinske preglede, a istu informaciju objavio je i ESPN. Roma i Džeko su, prema navodima medija u Italiji, još pre nekoliko nedelja dogovorili detalje ugovora, a napadač se i prigovorio Sitiju jer je tražio previše novca za njegovu prodaju. Bosanski fudbaler je prošle sezone u Premijer ligi u startnih 11 bio samo 12 puta, a postigao je četiri gola.

16:22 - Kejta: Roma će biti bolja nego prošle sezoneFudbaler Rome Sejdu Kejta rekao je danas da njegova ekipa u predstojeću sezonu ulazi sa ciljem da osvoji neki trofej. "Mi smo tim koji ima ambiciju da osvoji neki trofej, bilo da je to u Seriji A ili Kupu. Jasno je da je Juventus favort za Skudeto, ali mi imamo tim koji može da bude još bolji nego prošle sezone", rekao je Kejta za španske medije. Roma je prošlu sezonu završila na drugom mestu na tabeli Serije A, iza Juventusa. "Imali smo dobru sezonu, završili smo na drugom mestu i pored veoma teškog perioda u finišu šampionata. Na kraju, verujem da je sezona bila dobra jer smo završili iza Juventusa koji je igrao finale Lige šampiona", naveo je Kejta.

15:51 - Roberto: Enrike ima poverenja u meneFudbaler Barselone Serđi Roberto izjavio je danas da se nada da će u predstojećoj sezoni igrati važniju ulogu u katalonskom klubu i istakao da mu je trener Luis Enrike rekao da ima poverenja u njega. "Luis Enrike mi je rekao da ima poverenja u mene. Ono što ja želim je da više igram i da pomognem timu. Nadam se da ću ove godine odigrati više minuta... Prošle godine je Ćavi je imao prednost, sada je to Arda Turan, ali on neće moći da igra do janura, tako da imam priliku", rekao je Roberto za španske medije. On je naveo da očekuje sjajan početak sezone za Barselonu, jer klub sa Nou Kampa 11. avgusta očekuje Uefa Superkup protiv Sevilje, a potom i Superkup Španije protiv Atletik Bilbaa. "Imamo uskoro dva finala. Prošla sezona je bila sjajna, ali sada imamo šansu da osvojimo dva trofeja više. Onda, ako osvojimo i klupsko svetsko prvenstvo u decembru, mogli bismo da stignemo do šest trofeja, što bi bilo sjajno za klub", rekao je Roberto, koji je prošle sezone odigrao samo 12 utakmica u Primeri.

15:29 - Milinković-Savć: Lacio me je možda i previše platioSrpski fudbaler Sergej Milinković Savić rekao je danas da njegov novi klub, Lacio, "možda i previše platio" Genku za njegov transfer. Milinković Savić je bio spreman da potpiše ugovor sa Fjorentinom, taj transfer se izjalovio u poslednjem trenutku, ali je on na kraju ipak napustio Genk. Prelazi u Lacio za devet miliona evra. "Veoma sam srećan zbog svog transfera u Lacio. Lacio je mnogo novca potrošio na mene, možda i previše. Nisam smatrao da vredim toliko ni kada sam osvojio Svetsko prvenstvo za igrače do 20 godina sa Srbijom... U ponedeljak ću biti u Rimu kada ću odraditi medicinske preglede i potpisati ugovor, a posle toga idem za Šangaj", rekao je Milnković Savić za belgijske medije. Fudbaleri Lacija će sledeće subote u Kini odigrati utakmicu italijanskog Superkupa protiv Juventusa. Ako sve prođe dobro, Milinković Savić bi mogao i da debituje na tom meču.

15:07 - Jovetić: Imao sam problema u SitijuCrnogorski fudbaler Stevan Jovetić rekao je danas da je srećan što je prešao u Inter i dodao da je imao problema u Mančester sitiju. Jovetić će narednih godinu dana igrati na pozajmici u Interu, s tim da će italijanski klub posle toga moći da otkupi ugovor. "Imao sam određene probleme u Sitiju, ali nisam bio jedini. Čak i kada sam bi u dobroj formi trener mi nije dozvoljavao da igram. U svakom slučaju, ne želim da pričam o Sitiju. Želim im sve najbolje", rekao je Jovetić za italijanske medije. Nekadašnji fudbaler Partizana i Fjorentine rekao je da veruje da Inter ima odličnu ekipu. "Veoma sam srećan što sam deo Intera i nadam se da ćemo ove godine moći da se vratimo tamo gde nam je mesto. Ovde sam da pobeđujem, imamo odličnu ekipu i možemo da ispunimo ciljeve... Naš glavni rival je Juventus, ali nadam se da možemo da ih pobedimo", naveo je Jovetić.

14:37 - Brazilka Kunja osvojila zlato na 25 km na SPBrazilska plivačica Ana Marsela Kunja osvojila je danas zlato u trci na 25 kilometara na otvorenim vodama na šampionatu sveta u Kazanju. Kunja je stazu preplivala za 5:13:47,3 sata, dok je srebro pripalo Mađarici Ani Olaš koja je zaostala 26,3 sekunde. Bronzu je osvojila Nemica Angela Maurer sa zakašnjenjem od 1:20,3 minuta u odnosu na pobednicu.

14:14 - Savić: Naš cilj je medaljaVaterpolo reprezentacija Srbije danas je imala prvi od tri dana odmora uoči četvrtfinalnih mečeva na prvenstvu sveta u Kazanju i odrađen je samo jedan lakši trening, a za sutra je planirana utakmica sa Hrvatskom ili Grčkom. Selektor Dejan Savić je prilikom susreta sa novinarima ponovio da je osnovni cilj u ovoj sezoni ostvaren osvajanjem Svetske lige, što nam je donelo plasman na Olimpijske igre, ali kaže da nikome ne pada na pamet da ovde odustane od borbe za medalje."Naš cilj je medalja, a konkurencija je takva da svakim odličjem moramo da budemo zadovoljni. Pored na papiru favorizovanih ekipa, u konkurenciju za medalje ulaze još Grčka, Australija, Amerika i Brazil", rekao je Savić. Iako mnogi veruju da ćemo u četvrtfinalu sigurno igrati protiv SAD, Savić kaže da nije baš siguran da Brazil može unapred da se otpiše. "Crna Gora i Australija neće imati problema da stignu u četvrtfinale, ali će u duelima SAD - Brazil i Italija - Kanada sigurno biti velike borbe", rekao je Savić. Komentarišući igru našeg tima u prve tri utakmice, selektor kaže da nije zadovoljan zbog velikog broja primljenih golova iz igre, nedovoljno dobre realizacije igrača više i čestih oscilacija. Andrija Prlainović rekao je da se ekipa dosta potrošila protiv Australije. "Uvek je tako kada igramo sa njima. Sjajni su sportisti i bili su blizu iznenadjenja. Moramo da podignemo formu na nivo za medalju i tada ne verujem da ima jačih ekipa od nas, ali to treba da dokažemo u bazenu", kaže Prlainović.

13:25 - Zagorčić: Na pobedu u duelu sa JavoromTrener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić izjavio je danas da će njegova ekipa ići na pobedu u sutrašnjem meču 3. kola Superlige Srbije sa Javorom iz Ivanjice. Zagorčić je na konferenciji za novinare rekao da Vojvodinu očekuje izuzetno teška utakmica jer su fudbaleri Javora u prva dva kola domaćeg šampionata pokazali da se radi o izuzetno kvalitetnj ekipi. "Očekuje nas teška utakmica, ali bez obzira na to sigurno ćemo ići na pobedu. Igrači su imali malo vremena za oporavak od napornog duela sa Sampdorijom u Torinu, ali se na jučerašnjem treningu oporavka videlo da je rasoloženje igrača i atmosfera među njima na izuzetno visokom nivou", rekao je Zagorčić. On je kazao da povređenih igrača nema i da će sastav ekipe za utakmicu sa Javorom odrediti posle večerašnjeg treninga, istakavši da će, bez obzira u kom sastavu nastupi Vojvodina, sigurno ići na pobedu. Prvotimac Novosađana Novica Maksimović je rekao da je optimista u pogledu konačnog rezultata, bez obzira što zna da njega i saigrače očekuje teška utakmica. "Javor je izuzetno kvalitetna i čvrsta ekipa koja zna da igra na rezultat i moraćemo da pružimo maksimum ukoliko želimo da ostvarimo pobedu koja nam je cilj", rekao je Maksimović i dodao da su svi u redovima Vojvodine maksimalno spremni i da veruju da će ostvariti prvu pobedu u novom šampionatu.

13:56 - Zola: Baloteli dobrodošao u Al ArabiItalijanski reprezentativac Mario Baloteli čiji je status u Liverpulu pod znakom pitanja, dobio je ponudu da zaigra za katarski Al Arabi, prenosi Gazeta delo sport. Talentovanog, ali kontroverznog napadača, u Al Arabi je pozvao trener tog tima Djanfranko Zola. "Baloteli je dobrodošao u Al Arabi", rekao je Zola. On je angažman ponudio i Antoniju Kasanu koji je slobodni igrač, pošto je u januaru napustio Parmu. Balotelijeva budućnost u Liverpulu je nesigurna, pošto sa timom nije otputovao na pripreme u Maleziju. Baloteli je prosle godine došao u Liverpul iz Milana za 20 miliona funti, ali nije opravdao očekivanja pošto je dao samo jedan gol u Premijer ligi. Italijanski reprezentativac igrao je još za Lumecane, Inter i Mančester Siti, dok je za Azure postigao 13 golova na 33 nastupa

13:31 - Dunđerski: Vojvodina prekinula razgovore o odlascima igračaSportski direktor Fudbalskog kluba Vojvodina Ljubiša Dunđerski izjavio je danas da se zaključno sa današnjim danom prekidaju svi razgovori sa stranim i domaćim klubovima na temu transfera, odnosno odlazaka igrača. Dunđerski je na konferenciji za novinare rekao da je to zvaničan stav i predsednika kluba Zorana Šćepanovića i Upravnog odbora i sportskog sektora. "Od danas prekidamo sve razgovore o mogućim odlascima naših igrača i to se odnosi na inostrane i na domaće klubove", rekao je Dunđerski. Po njegovim rečima, pomenuta odluka je doneta kako bi igrači mogli maksimalno da se skoncentrišu na obaveze koje su pred njima. Dunđerski je i uputio molbu medijima da u intervjuima sa igračima Vovodine ne postavljaju pitanja o transferima, jer kako je ponovio, na tu temu je u novosadskom klubu stavljena tačka. Razlog za donošenje ovakve odluke, kako je pojasnio sportski direktor Vojvodine, je činjenica da je poslednjih dana u javnosti bilo dosta reči o navodnim odlascima fudbalera Vojvodine u druge sredine, pre svih o Mirku Ivaniću, za koga se govorilo da treba da pređe u Crvenu zvezdu, a pominjali su se i neki drugi klubovi. Priče o odlasku u redove beogradskih crveno - belih demantovao je i sam Ivanić koji je sinoć, gostujući na Radio televiziji Vojvodine, rekao da definitivno nema ništa od njegovog preseljenja u Beograd i da o tome i ne razmišlja.

12:54 - Italijanu Rufiniju zlato u plivanju na 25 km na SPItalijanski plivač Simone Rufini osvojio je danas zlatnu medalju u trci na 25 kilometara na otvorenim vodama na šampionatu sveta u Kazanju. Rufini je stigao na cilj u vremenu 4:53,10 sata, dok je srebro sa 4,4 sekunde zaostatka pripalo Amerikancu Aleksu Majeru. Bronzu je osvojio još jedan Italijan. Mateo Furlan, koji je za pobednikom zaostao 1:27, 3 minuta.

12:13 - Siti nudi Gvardioli 27 miliona evra godišnjeČelnici Mančester Sitija zainteresovani su za trenera Bajerna Pepa Gvardiolu kome nameravaju da ponude astronomsku platu od 27 miliona evra godišnje, tvrde današnji ostrvski mediji. Kako navodi "San", Gvardiola još pregovara sa čelnicima Bajerna o eventualnom produžetku saradnje, a u međuvremenu su "građani" izbacili u "orbitu" vest da su spremni da angažuju španskog strucnjaka na pet godina, za ukupnu sumu od 135 miliona evra, što bi ga učinilo najbolje plaćenim trenerom na svetu. Aktuelni trener Sitija Manuel Pelegrini ima još godinu dana do isteka ugovora. Gvardiola je sa Bajernom, koga je preuzeo 2013, do sada osvojio dve Bundeslige, jedan Kup Nemačke, UEFA Superkup i Svetsko klupsko prvenstvo.

11:45 - Galijani: Mihajlović me podseća na KapelaPotpredsednik Milana Adrijano Galijani ne krije zadovoljstvo igrama ‘Rosonera’ u pripremnom periodu i sa ushićenjem čeka predstojeće okršaje u Seriji A."Odlično smo igrali na pripremama, tako da smo presrećni. Očekujemo dobru sezonu. Nismo primili gol na dve utakmice, a to se odavno nije dogodilo. Prezadovoljni smo", rekao je Galijani.Trenera Sinišu Mihajlovića uporedio je sa Kapelom. "Mnogi me pitaju na koga me podseća Mihajlović, a ja im odgovaram – na Kapela. Uviđam neke sličnosti između njih", dodao je Galijani koji se na pitanje novinara o transferu Zlatana Ibrahimovića samo nasmejao.

11:12 - Fred definitivno pozitivan na doping, CBF ga podržavaBrazilski fudbalski reprezentativac Fred definitivno je bio pozitivan na doping tokom Kopa Amerike, saopštila je Fudbalska konfederacija Brazila (CBF). Analizom je utvrđeno da je Fred bio pozitivan na hidrohlorotijazid, ali je uprkos tome, CBF stala uz ovog igrača, navodeći da će mu pomoći u njegovom pokušaju da skine ljagu sa svog imena, prenela je agencija Rojters. Fenerbahče je juče protestovao kod UEFA zbog toga što je Šahtjor, uprkos pozitivnom doping testu, Freda uvrstila u tim u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona održanom u utorak. Dvadesetdvogodišnji igrač Šahtjora demantovao je korišćenje nedozvoljenih sredstava, "Nikada nisam koristio zabranjena sredstva. Nevin sam i to ću dokazati", kategoričan je Fred, koji je na Kopa Amerike, održanoj u junu i julu u Čileu bio starter u prva dva meča - u pobedi protiv Perua od 2:1 i u porazu od Kolumbije rezultatom 1:0. Fred međutim, nije bio u postavi za treću utakmicu protiv Venecuele koja je završena pobedom "karioka" sa 2:1, a propustio je i poraz u četvrtfinalu na penale protiv Paragvaja. CBF je u saopštenju navela da je organizatorima takmičenja poslala listu medikamenata koja su koristili njihovi igrači, a da na njoj nije bilo zabranjene supstance. "Podržavamo igrača i ukoliko je potrebno , njegovi savetnici i advokati mogu da ponude dodatna objašnjenja", navodi se u saopštenju CBF.

10:36 - Klop će biti novi trener Bajern MinhenaPep Gvardiola će na kraju sezone sigruno napustiti klupu Bajern Minhena, a sve više se spekuliše da će ga zameniti bivši trener Borusije iz Dortmunda - Jirgen Klop."Gvardiola sigurno odlazi, tu nema više nikakvih dilema", rekao je bivši kapiten Bavaraca Stefan Efenberg."Na kraju sezone će otići, ne ostaje se ni njemu, a i uprava želi osveženje. Uveren sam da će ga naslediti Jirgen Kolop koji će se odmarati i čuvati do trenutka kada će preuzeti trenersku poziciju u Bajernu", dodao je Efenberg.

10:02 - Najblji skakači regiona danas u JajcuNa vodopadu u Jajcu danas će biti održani 2. skokovi, a učešće je najavilo 32 skakača iz Slovenije, BiH, Srbije i Crne Gore. Učesnici su skakači koji su u proteklom period ostvarili brojna priznanja i nagrade. Biće izvedeno 50 skokova, od kojih deset revijalnih, a pehare će dobiti najbolja tri skakača - najbolji skakač revijalnog skoka i jedan prelazni pehar koji će naredne godine dobiti svog novog vlasnika. Skokove će, prema najavama organizatora, pratiti 1.500 gledalaca.

09:33 - Anini Sparksi slavili u ČikaguKošarkašice Los Anđeles Sparksa, za koje nastupa srpska košarkašica Ana Dabović, savladale su kao gošće ekipu Čikaga rezultatom 88:77.Bila je to prva pobeda Aninog tima u gostima u ovoj sezoni.Srpska reprezentativka Ana Dabović je provela na parketu sedam minuta, bez poena (0-1 za 2, 0-1 za 3), sa jednom asistencijom i jednim defanzivnim skokom.LA Sparks je zabeležio ukupno četvrtu pobedu u sezoni, uz 14 poraza. Naredni meč igraju u San Antoniju u noći između nedelje i ponedeljka.

08:55 - Bagdatis u polufinalu AtlanteKipranin Markos Bagdatis plasirao se u polufinale ATP turnira u Atlanti pošto je jutros savladao kanadskog tenisera Vaseka Pospišila sa 6:4 7:6 (7-5). Protivnik Bagdatisu u meču za ulazak u finale biće Luksemburžanin Žil Miler koji je pobedio Goa Soedu iz Japana sa 7:5, 6:1. U drugom polufinalu sastaće se Amerikanci Džon Izner i Denis Kudla. Izner je bio bolji od Litvanca Rikardasa Berankisa - 7:6 (7-5), 6:4, dok je Kudla savladao Dudija Selu iz Izraela sa 7:5, 6:0. Nagradni fond na turniru u Atlanti iznosi 585.870 dolara.

08:20 - Ivanić na meti InteraSjajni fudbaler Vojvodine, Mirko Ivanić, izazvao je veliko interesovanje klubova iz Serije A, nakon sjajne partije protiv Sampdorije. Mediji spekulišu da je trener Intera Roberto Manćini ozbiljno zainteresovan za 22-godišnjeg kapitena novosadskog kluba.Da postoji veliko interesovanje za Ivanića potvrdio je i menadžer Ljubomir Vorkapić. "Postoji ogromno interesovanje za Mirka Ivanića iz Intera i ne mogu da odbacim mogućnost da kontakt sa Vojvodinom nije uspostavljen. Ako Inter pokuša da dovede Ivanića, on će sigurno prihvatiti ponudu, jer ne možete da kažete ne takvom klubu", rekao je za Mocart Vorkapić.

08.00 - VESTI KOJE SU OBELEŽILE PRETHODNI DAN MOŽETE POGLEDATI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track