(VIDEO) SUZA SUZU STIŽE: Devojka briznula u plač zbog Barsine zvezde
Foto: Profimedia

Verna navijačica

(VIDEO) SUZA SUZU STIŽE: Devojka briznula u plač zbog Barsine zvezde

Fudbal -
Odlazak Pedra teško će pasti mnogim pristalicama Barselone, a najtužnije će definitivno biti vatrene navijačice ovog fudbalera - Marta i Mireia

BARSELONA - Napadač Barselone, Pedro Rodrigez, najverovatnije će napustiti Nou Kamp posle deset godina provedenih u klubu.

Spekuliše se da će 27-godišnji napadač vrlo brzo postati novi igrač Mančester junajteda. Naime, čelnici engleskog kluba će se već sutra sastati sa upravom Barselone i ponuditi za Španca 25 miliona evra.

Odlazak Pedra teško će pasti mnogim pristalicama Barselone, a najtužnije će definitivno biti vatrene navijačice ovog fudbalera - Marta i Mireia.

Ove devojke obožavaju napadača Barse i ne mogu da se pomire sa činjenicom da će posle toliko vremena napustiti klub. One su posle jednog treninga Katalonaca sačekale Pedra kako bi iz njegovih usta čule pravu istinu o transferu.Devojke su držale transparent na kome je pisalo "Pedro zauvek". Kada se Španac pojavio, one su prišle i sa suzama u očima pitale da li je istina da odlazi, a on je odgovorio da "još uvek ne zna". Nesrećna devojka je nakon toga briznula u plač.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track