VOŠA PONOVO NA VELIKANA: Dortmund, Ajaks i Fenerbahče mogu u Novi Sad
Foto: Tanjug

Lale žele Nemce

VOŠA PONOVO NA VELIKANA: Dortmund, Ajaks i Fenerbahče mogu u Novi Sad

Fudbal -
Vojvodina će na poslednjem stepeniku pred grupnu fazu imati izuzetno težak posao 20. i 27. avgusta

Fudbaleri Vojvodine eliminisali su Sampdoriju u trećem kolu kvalifikacija i igraće u plej-ofu za Ligu Evrope.Utakmice poslednje runde pred grupnu fazu takmičenja igraće se 20. i 27. avgusta.Novosađani će ime svog rivala saznati sutra na žrebu u Nionu, na kome će se naći u "drugom šeširu".UEFA bi, ako nastavi praksu iz poslednjih godina, u petak ujutru po samo njoj znanim kriterijumima, napraviti podgrupe za žreb. Međutim, pogled na spisak nosilaca na žrebu za plej-of govori da će ekipa Zlatomira Zagorčića imati izuzetno težak posao.

Mogući protivnici Vojvodine su: Borusija Dortmund, Ajaks, Rubin, Atletik Bilbao, AZ Alkmar, Salcburg, Plzenj, PAOK, Steaua, Jang bojs, Sparta Prag, Fenerbahče, Standard, Legija, Bordo, Panatinaikos, Leh, Sent Etjen, Liberec, Sautempton, Krasnodar i jedan portugalski predstavnik - Gimaraeš ukoliko eliminiše Altah kasnije večeras, a u suprotnom Belenenses.

Navijači Vojvodine su se po završetku revanša sa Sampdorijom izjasnili koga žele za sledećeg rivala. Istakli su transparent: "Dajte Dortmund da se igramo".

Žreb za plej-of za Ligu Evrope uslediće posle žreba za plej-of za Ligu šampiona, koji će početi u podne, a na kome će se naći i srpski prvak Partizan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track