(VIDEO) BATE ZNA PUT DO ELITE: Partizan mora da eliminiše tim, koji je 3 puta za 4 godine bio u LŠ
Foto: Profimedia

Rival za respekt

(VIDEO) BATE ZNA PUT DO ELITE: Partizan mora da eliminiše tim, koji je 3 puta za 4 godine bio u LŠ

Fudbal -
BATE na raspolaganju ima trojicu igrača sa ovih prostora. Nekadašnji levi bek Crvene zvezde Filip Mladenović stigao je pre godinu i po dana, Nemanja Milunović iz lučanske Mladosti početkom 2015, dok je prošlog meseca potpisao i crnogorski vezista Nemanja Nikolić

NION - Fudbaleri Partizana igraće protiv BATE Borisova u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Termini odigravanja utakmica su 18. i 19. avgust, dok su revanšu 25. i 26. avgusta. Partizan će prvo gostovati, a potom će se igrati u Beogradu.

BATE Borisov je apsolutni vladar beloruskog fudbala. Od raspada SSSR-a osvojio je 11 titula, od toga devet uzastopnih i na dobrom je putu da podigne jubilarnu desetu, pošto tačno na polovini šampionata već ima osam bodova više od Dinama iz Minska.

BATE uglavnom lako nađe način da se plasira u grupe Lige šampiona, to mu je uspelo u tri od poslednja četiri pokušaja. Na putu ka novom uspehu ovog leta eliminisao je irski Dandak (2:1, 0:0) i mađarski Videoton (1:1, 1:0).

BATE na raspolaganju ima trojicu igrača sa ovih prostora. Nekadašnji levi bek Crvene zvezde Filip Mladenović stigao je pre godinu i po dana, Nemanja Milunović iz lučanske Mladosti početkom 2015, dok je prošlog meseca potpisao i crnogorski vezista Nemanja Nikolić, inače strelac u revanšu sa Mađarima. Bivši fudbaler Dinama iz Minska ujedno je i jedini novajlija BATE Borisova ovog leta.

http://www.youtube.com/watch?v=zS-_Z8mZSRY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track