ZVEZDAŠI CINKARE PARTIZAN: Evo ko će treneru BATE Borisova otkriti sve o srpskom šampionu
Foto: Fcbate.by

Belorusi se pojačavaju za crno-bele

ZVEZDAŠI CINKARE PARTIZAN: Evo ko će treneru BATE Borisova otkriti sve o srpskom šampionu

Fudbal -
Šef struke najboljeg tima Belorusije Aleksandr Jermakovič veruje da će i u Borisovu i u Beogradu biti spektakl

Trener BATE Borisova Aleksandr Jermakovič rekao je da je veoma ceni Partizan i srpski fudbal, kao i da očekuje neizvesne i zanimljive utakmice dva tima u plej-ofu kvalfikacija za Ligu šampiona.

"Bilo nam je jasno da su svi potencijalni rivali bili kvalitetni, ali smo želeli da izbegnemo Astanu. Ono što mogu odmah da kažem je da Partizan ima odlične pojedince i da je Srbija zemlja fudbala. Na godišnjem nivou mnogo igrača napusti Srbiju i po tome su samo iza Brazila. Mnogi od njih su prošli školu Partizana. Očekujem spektakle i u Borisovu i u Beogradu", rekao je Jermakovič za klupski sajt.

On je istakao da dobro poznaje Partizan, ali da će mu u analizi dodatno pomoći nekadašnji fudbaleri Crvene zvezde Nemanja Nikolić i Filip Mladenović.

"Partizan ima veliku podršku navijača i uglavnom su su tribine ispunjene do poslednjeg mesta. Važno je da pokupimo što više informacija i siguran sam da ćemo poslati nekog da ih uživo pogleda. Za Mladenovića i Nikolića će ovi mečevi biti od posebnog značaja, zbog njihovog odnosa sa Zvezdom", naveo je Jermakovič i najavio da će za duele protiv Partizana ekipa dovesti nekoliko pojačanja.

Prvi meč između BATE Borisova i Partizana igra se 18. ili 19. avgusta u Belorusiji, dok je revanš sedam dana kasnije u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track