KLADIONICE JASNE: Partizan favorit protiv BATE Borisova!
Foto: Sasa Pavlić

AJMO, CRNO-BELI

KLADIONICE JASNE: Partizan favorit protiv BATE Borisova!

Fudbal -
KORAK DO SNA Za prolaz srpskog šampiona u LŠ kvota iznosi 1,60, dok trijumf Belorusa donosi koeficijent 2,30

Partizan ima kvalitetniji tim od BATE Borisova, i to su prepoznale kladionice koje su crno-belima namenile ulogu favorita za plasman u Ligu šampiona! Prevedeno u procente, šanse su 60:40 u korist srpske ekipe.Prolaz Partizana u Ligu šampiona plaćen je kvotom 1,60, dok ukupni trijumf Belorusa vredi 2,30. To je značajna razlika u korist srpskog tima, ali, naravno, kladionice često umeju i da omanu u proceni, pa je potrebno biti izuzetno oprezan. Nisu samo kvote na strani Partizana. Crno-beli imaju skuplji i mlađi tim u prođenju sa BATE Borisovom. Takođe, daleko su trofejnija ekipa od rivala, koji je duplo više puta bio učesnik Lige šampiona.

Belorusi, ipak, ne predaju tako lako ulogu favorita srpskom timu. Naprotiv, veliko pojačanje BATE Borisova Aleksandar Hleb ubeđen je da se oni pitaju kad je reč o putniku u LŠ.- Nema sumnje da je Partizan tehnički dobro potkovan tim, ali nisu oni vanzemaljci. Nemaju nikakvu ekstraklasu, nešto natprirodno. Po kvalitetu smo tu negde, mi i oni. Mislim da sve zavisi od nas, od našeg pristupa mečevima i koncentracije na terenu - izjavio je bivši fudbaler Barselone i Arsenala.

Komentarišući paklenu atmosferu na tribinama stadiona u Beogradu, najpoznatiji beloruski igrač malo se izlupetao.- U Beogradu su ludi navijači. Međutim, bio sam na utakmici BATE - Videoton, tu sam video da naši mogu da navijaju na istom nivou kao navijači Partizana. Tako da smo s aspekta podrške s tribina egal - uporedio je neuporedivo Aleksandar Hleb.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track