CRNO-BELI SE POJAČAVAJU: Ne daju Živkovića ni za 8 miliona evra, a dovode bivše Zvezdino dete
Foto: Saša Pavlić

Partizanu se žuri u Ligu šampiona

CRNO-BELI SE POJAČAVAJU: Ne daju Živkovića ni za 8 miliona evra, a dovode bivše Zvezdino dete

Fudbal -
Iz Humske 1 na adresu Sent Etjena poslali negativan odgovor na izdašnu ponudu, a planiraju da dovedu Uroša Đurđevića

Prelazni rok za Partizan još nije završen...

Crno-beli su odbili osam miliona evra za Andriju Živkovića. Sjajnom mladom krilnom napadaču, jednom od najzaslužnijih za uspeh omladinske reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu, cena raste iz dana u dan. Međutim, srpski šampion ne želi da ga se odrekne. Sent Etjen je ponudio osam miliona evropskih novčanica, ali su Francuzi iz Humske 1 dobili negativan odgovor.

U Partizanu planiraju da dodatno pojačaju igrački kadar pred nastavak borbe za ulazak u Ligu šampiona.

Mladi reprezentativac Srbije i igrač Vitesea Uroš Đurđević, već dve godine pominjan kao želja srpskog prvaka, mogao bi u narednih nekoliko dana da zaduži crno-belu opremu i postane veliko pojačanje za tim Zorana Milinkovića.

Đurđević je rođen 2. marta 1994. godine, igrao je za mlađe kategorije Crvene zvezde, ali je punu afirmaciju stekao u dresu Rada.

Bio je standardan član omladinske reprezentacije Srbije koja se pod komandom selektora Ljubinka Drulovića okitila zlatom na EP u Litvaniji 2013. Tada je igrao u tandemu sa Aleksandrom Mitrovićem.

Đurđević, upotrebljiv na sve tri pozicije u napadu, u centrali i po krilima, prošle sezone za Vitese odigrao je 18 utakmica u prvenstvu i postigao gol – Ajaksu!

(Sportski žurnal)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track