VUČELIĆ OŠTRO PO TERZI:  Ono što su Parovi za društvo, to je Zvezdan Terzić za srpski fudbal
Foto: Zorana Jevtić, Nemanja Pančić

Novi odgovor

VUČELIĆ OŠTRO PO TERZI: Ono što su Parovi za društvo, to je Zvezdan Terzić za srpski fudbal

Fudbal -
To da bi Zvezda prošla Ludogorec da je dobila evrolicencu su obično trabunjanje i nedostojne priče samozvanog doktora Terzića, rekao je potpredsednik Partizana

Polemika između Zvezdana Terzića i Milorada Vučelića se nastavlja.

Bivši generalni direktor fudbalera Crvene zvezde je gostujući na RTS-u izjavio da bi crveno-beli igrali Ligu šampiona da nije bilo problema sa UEFA licencom na kraju sezone 2013/14. Zvezda bi u tom slučaju igrala protiv Ludogoreca u kvalifikacijama, i po Terzićevom mišljenju, bila bi uspešnija u tom duelu. Ta izjava izazvala je reakciju potpredsednika Partizana.

"To da bi Zvezda prošla Ludogorec da je dobila evrolicencu su obično trabunjanje i nedostojne priče samozvanog doktora Zvezdana Terzića. Može on da priča šta hoće, ali javnost vidi sve. Šta bi bilo, kad bi bilo i obične spekuacije, to ne pije vodu. Kad bi baba bila deda, Zvezda bi igrala Ligu šampiona".

"Ima još nekoliko narodnih poslovica koje bi mogle da se iskoriste na tu temu. Svi vide šta je danas Partizan, pa čak i Vojvodina, a šta Crvena zvezda" rekao je Vučelić.On je poručio Terziću da je nedostojan srpskog fudbala.

"Terzić je niko i ništa i vuče poteze očajnika. Njegova izmišljanja i maštarije me ne zanimaju. To je čovek koji privlači pažju na sebe iako je oteran iz Zvezde. On je na nivou rijalitija Parovi. Ono što su Parovi za srpsko društvo, to je Zvezdan Terzić za srpski fudbal", rekao je Vučelić.

Foto: Nemanja Pančić
Foto: Nemanja Pančić

Kurir sport / Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track