ŠEST PREOKRETA: Prati Superligu, zaradi milione!
Foto: Saša Pavlić

Rekord u pet kola našeg prvenstva

ŠEST PREOKRETA: Prati Superligu, zaradi milione!

Fudbal -
Popularne kladioničarske igre „iz keca u dvojku“ i „iz dvojke u keca“ čak tri puta su se obistinile na Zvezdinim utakmicama

Kakva liga? Superliga! Idealna za zaradu! Fudbal u Srbiji možda jeste jadan, ali je zato bogatstvo zagarantovano ako se kladite na mečeve domaćeg prvenstva. U dosadašnjih pet kola čak šest utakmica došlo je „iz keca u dvojku“ i „iz dvojke u keca“. Od toga, samo je Zvezda ostvarila čak tri pobede nakon preokreta!U najmanju ruku taj podatak izaziva čuđenje jer nije baš u svetu fudbala toliko učestalo da se okreću rezultati.Pokrenuta istragaKada se na to doda i istraga nameštenih mečeva u prošloj i tekućoj sezoni, javlja se crv sumnje da tu ima „više od fudbala“. Kladionice, za koje mnogi tvrde da su najveće zlo sporta, daju ogromne kvote na klađenje da će jedan tim voditi na poluvremenu, a drugi pobediti na kraju utakmice. Tako ta igra donosi čak 30 puta veću zaradu od uloga! Tome je izgleda baš teško odoleti u siromašnom srpskom fudbalu.

Zamalo sedmi preokretSve je počeo sa kontroverznim mečom OFK - Crvena zvezda na Vračaru. Od 2:0 na poluvremenu do nestvarnih 2:6. Najtrofejniji srpski klub čak tri puta je okrenuo rezultat, a da je Katai realizovao penal protiv Radničkog u 90. minutu, Zvezda bi posle pet kola imala neverovatna četiri prelaza (2-1 ili 1-2).Još jedna utakmica koja se završila preokretom bode oči. Ponovo su „romantičari“ u centru pažnje i njihov meč protiv Voždovca. Klub sa Stare Karaburme preokrenuo je rezultat posle spornog penala. Posle takve odluke arbitra nastao je petominutni prekid?!

Okrenuo i RadNiz zanimljivih obrta nastavljen je i u ovom kolu. Ponovo se do preokreta dolazilo sa bele tačke, a nisu izostali ni autogolovi. U centru pažnje bili su Rad i Mladost. Beograđani su za deset minuta postigli čak tri gola i od 0:2 došli do 3:2. Od toga jedan iz krajnje čudnog penala, drugi autogol...Prelaz, prelaz stiže, a srpski fudbal nam tone sve niže!

Laka lovaZARADA 100.000 NA JEDNU CRVENUDa ste od početka Superlige na svaku utakmicu uplatili po 1.000 dinara na prelaze 2-1 i 1-2, sada biste bili bogatiji za 100.000 dinara! Računica je jasna: u dosadašnjem delu sezone odigrano je 40 mečeva, a preokret se desio na njih šest. Pošto je kvota na to klađenje čak 30 (mada su kladionice, kada su videle šta se dešava, smanjile kvotu na od 21 do 25), dolazi se do izuzetno velike zarade.Inače, internet sve češće preplavljuju upravo dobitni tiketi sa mečevima naše lige.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track