NEPRIJATELJSKI TIM: Zvezdin kapiten ne sme kod ubica Marka Ivkovića!
Foto: Saš

Delije blokirale transfer Rajkovića

NEPRIJATELJSKI TIM: Zvezdin kapiten ne sme kod ubica Marka Ivkovića!

Fudbal -
Naš golman može da ide u bilo koji drugi klub, osim u Galatasaraj, bio je jasan stav ogorčenih navijača zbog ponude turskog kluba da dovede mladog reprezentativca

Delije ne žele da vide nijednog igrača svog kluba u dresu omraženog Galatasaraja! Pristalice kluba iz Istanbula ubile su Marka Ivkovića, navijača Crvene zvezde, i time je za navijače stavljena tačka na bilo kakvu saradnju između dva tima.Kako Kurir saznaje, navijači Crvene zvezde jasno su klubu stavili do znanja da se protive odlasku Predraga Rajkovića u Galatasaraj.- Može da ide u bilo koji drugi klub, osim u Galatasaraj - glasio je stav navijača, sa kojim su upoznati rukovodioci crveno-belih.Hitno traži zamenuUz to, Rajković je kapiten Zvezde, a traka oko ruke uvek je rezervisana za igrača koji gine za klub i maksimalno je odan crveno-belom dresu. Takav igrač ostaje zauvek u srcima navijača, pa samim tim Delije ne žele da ga vide u klubu koji smatraju neprijateljskim.Galasaraj će tako verovatno morati da potraži golmana na drugoj adresi. I to hitno! Fernando Muslera već u prvom kolu primio je smešan gol i time dodatno ubrzao upravu u potrazi za novim čuvarom mreže. Prethodno je Crvena zvezda od Turaka tražila nešto više od tri miliona evra (plus procenti od dalje prodaje) za jednog od najboljih mladih golmana na svetu, ali posle stava navijača teško je očekivati da dođe do transfera, čak i da Galasaraj pošalje jaču ponudu.

U Galatu nikako... Navijači Crvene zvezde
U Galatu nikako... Navijači Crvene zvezde

Cena tri miliona Predrag Rajković došao je u Crvenu zvezdu iz Jagodine 2013. godine. Nedavno je produžio ugovor sa crveno-belima do 2018, ali je, naravno, jasno da će daleko pre toga napustiti klub iz Ljutice Bogdana, uz obeštećenje koje neće biti manje od tri miliona evra. Predrag Rajković je postao i A reprezentativac, a velike su šanse da u narednim utakmicama kvalifikacija biti prvi izbor selektora Ćurčića, a ako bi to opravdao, cena bi mu dodatno skočila.

Suđenje Kadriju AKTAŠU JAGODINOM UBICI PRETI 18 GODINA ZATVORAMarka Ivkovića ubili su navijači Galatasaraja 21. novembra prošle godine. Mladić iz Zemuna išao je u Istanbul da bi bodrio Crvenu zvezdu u meču protiv Galatasaraja, koji se igrao u okviru Evrolige.Za ubistvo je optužen Kadri Aktaš, za kojeg tužilac traži od 12 do 18 godina zatvora. Njegovi saučesnici su nedavno oslobođeni, što je izazvalo ogorčenje u srpskoj javnosti. Tako je Aktaš ostao jedini optuženi, dok su preostala šestorica huligana pušteni na slobodu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track