IZDAO SE: Da li je Ronaldo ovim potezom otkrio gde će posle Reala!?
Foto: AP

Još dve godine će se pričati o tome

IZDAO SE: Da li je Ronaldo ovim potezom otkrio gde će posle Reala!?

Fudbal -
Portugalac kupio stan od 765 kvadrata. a mesto na kojem se nekretnina nalazi dovodi se u vezi sa nastavkom njegove karijere

Zvanično najbolji svetski fudbaler Kristijano Ronaldo odlučio se na vrlo ozbiljnu investiciju. Istina, 18,5 milona dolara njemu je sitniš, ali upravo je toliki iznos potrošio za kupovinu luksuznog stana na slavnoj njujorškoj Petoj aveniji.

Posao je zaključen u sredu, a zvijezda Real Madrida sada u vlasništvu ima stan od 765 kvadratnih metara u Tramp Tauveru.

Ono što se sada pitaju svetski mediji je znači li ovaj potez da je Ronaldo najavio sledeću destinaciju. Portugalac nikad nije krio da ga privlači život u SAD, kao što nije odbijao ni mogućnost angažmana u MLS ligi. Ugovor sa Realom traje do 2018. godine i neće biti iznenađenje ako se Ronaldo nakon toga preseli ‘preko bare’.

Ranije je pisano da će naverovatnije završiti u Los Anđeles Galaksiju, ali nakon kupovine stana u Velikoj jabuci, čini se izglednijim da bi mogao završiti u Njujork Red Bulsima ili Njujork Sitiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track