VUČELIĆ BESAN NA SUDIJU: Kreg Tomson mrzi Srbe!

Uništio Partizan

VUČELIĆ BESAN NA SUDIJU: Kreg Tomson mrzi Srbe!

Fudbal -
Potpredsednik Partizana je žestoko opleo po glavnom sudiji meča sa BATE-om

BEOGRAD - Potpredsednik Partizana, Milorad Vučelić, smatra da je glavni sudija meča sa BATE-om, Kreg Tomson, žestoko oštetio Partizan.

"Poraza u u Borisovu košatao nas je srbomrzac koji ne voli Partizan", ljutito je izjavio Vučelić.

Škotski sudija je u finišu prvog poluvremena pokazao drugi žuti karton Marku Jevtoviću, pa su crno-beli čitavo drugo poluvreme igrali sa igračem manje.

Podsetimo, pre sedam godina Partizan je u plej-ofu za plasmanu u Ligu šampiona igrao protiv Fenerbahčea, a pravdu na prvom meču u Beogradu delio je upravo Tomson.Tada je Škot ozbiljno oštetio crno-bel, pošto je pri rezultatu 2:0 za Partizan, dosudio penal za Fener zbog prekršaja koji je bio van šesnaesterca.

"Sudija Tomson nam je u ružnom sećanju još od tog meča sa Fenerbahčeom. Prestrogo je dosudio faulove Jevtoviću, a još lakše je mahao kartonima. Oštetio nas je ozbiljno. Pobedili bismo sigurno da smo ostali sa 11 igrača na terenu", rekao je Vučelić.

Potpredsednik Partizana smatra da su Srbi trn u oku Tomsona, koji je sudio i prekinut meč između Italije i Srbije u Đenovi.

"On definitivno ima nešto protiv Srba, a i protiv Partizana. Imao je dozu pristrasnosti tokom čitavog meča, i pravo da vam kažem, očekivao sam i da dosudi penal za BATE u situacijama kada su njihovi igrači padali u šesnaestercu", rekao je Vučelić.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track