(VIDEO) NEZAUSTAVLJIV: Bajern primio najbrži gol u istoriji, a onda pobedio sa igračem manje
Foto: Reuters

Šampionu ne može niko ništa

(VIDEO) NEZAUSTAVLJIV: Bajern primio najbrži gol u istoriji, a onda pobedio sa igračem manje

Fudbal -
Ekipa Pepa Gvardiole od devetog sekunda gubila na gostovanju Hofenfajmu, u 73. minuta domaćin imao penal, a pritom je isključen Boateng...

Fudbaleri Bajerna su nezaustavljivi! Trostrukog uzastopnog prvaka Nemačke izgleda ništa ne može da zaustavi ni u novoj sezoni. Ni najbrže primljeni gol u istoriji Bundeslige, ni penal dosuđen protiv njih u 73. minutu, ni igrač manje od istog tog minuta...

Izabranici Pepa Gvradiole kao gosti su pobedili Hofenhajm - 2:1. Domaći igrač Foland je izjednačio rekord Belarabija iz Leverkuzena, koji je prošle godine u ovo vreme dao gol Dortmundu u devetoj sekundi utakmice. Sada je isto to učinio Foland. Međutim, Miler je izjednačio u 41. minutu, a trijumf Bavarcima je doneo Levandovski u 90! Prethodno, Polanski je propustio priliku da sa bele tačke dovede domaćina u novo vođstvo, a tom prilikom je crveni karton dobio Boateng.

Veliko iznenađenje napravio je novalija u ligi Darmštad, koji je u Gelzenkirhenu osvojio bod protiv favorizovanog Šalkea, u čijim redovima nije bilo teže povređenog Nastasića.

Od srpskih internacionalaca danas popodne igrali su samo Ignjovski i Jojić. Obojica su u igru ušla u drugom poluvremenu. Ignjovski je za Ajntraht, u remiju sa Augsburgom (1:1), zaigrao u 68. minutu, a Jojić za svoj novi klub Keln, u 81. "Jarčevi" su takođe rezultatom 1:1 došli do boda protiv Volfsburga.

Rezultati drugog kolaSubota:Ajntraht - Augsburg 1:1 (0:1)(Rus 86 - Kajubi 23)Hanover - Leverkuzen 0:1 (0:1)(Kalhanoglu 18)Hofenhajm - Bajern 1:2 (1:1)(Foland 1 - Miler 41, Levandovski 90)Keln - Volfsburg 1:1 (1:0)(Coler 30 - Bentdner 83)Šalke - Darmštad 1:1 (0:1)(Draksler 47 - Rauš 9)Hamburg - Štutgart 18.30Nedelja:Ingolštad - Dortmund 15.30Menhengladbah - Majnc 17.30Petak:Herta - Verder 1:1 (1:1)(Štoker 5 - Ujah 26)

Tabela: Bajern 6 bodova, Leverkuzen 6, Herta, Volfsburg, Šalke, Keln svi po 4, Borusija Dortmund 3, Ingolštat 3...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track