SAŠA ILIĆ: Izgoreli smo na početku meča, pobeda je blaga uteha
Foto: Tanjug

Ostaje gorak ukus

SAŠA ILIĆ: Izgoreli smo na početku meča, pobeda je blaga uteha

Fudbal -
Možda ostaje malo gorak utisak, jer smo bili blizu Lige šampiona, ali nismo uspeli - rekao je Ilić

BEOGRAD - Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić rekao je da je sinoćna pobeda nad BATE Borisovim u revanš utakmici plej-ofa za plasman u Ligu šampiona blaga uteha za ekipu i navijače i dodao da ostavlja "gorak utisak".

"Ova pobeda je blaga uteha, kako i za nas igrače, tako i za navijače. Veliko je ovo iskustvo za sve nas. Možda ostaje malo gorak utisak, jer smo bili blizu Lige šampiona, ali nismo uspeli", rekao je Ilić novinarima posle utakmice.

Partizan je u revanšu pobedio BATE Borisov sa 2:1, ali nije prošao u grupnu fazu Lige šampiona, jer je beloruski tim posle pobede od 1:0 u prvoj utakmici na svom terenu zbog gola u gostima otišao dalje.

Ilić je ocenio da je Partizan bojažljivo ušao u utakmicu.

"Možda je i očekivano što je ekipa 'izgorela' na početku meča, jer ekipa ima dosta mladih igrača koji nemaju mnogo evropskih utakmica. U ovako velikoj utakmici, to je mač s dve oštrice. Svi su pružili svoj maksimum, ali stvari se na terenu nisu odvijale kako smo očekivali", rekao je Ilić.

Kapiten crno-belih dodao je da se ekipa okreće takmičenju u Ligi Evropa.

"Šta je tu je, igramo Ligu Avropa. Imamo još šest utakmica da pokažemo šta znamo. Sada se okrećemo tom takmičenju i domaćem prvenstvu", rekao je Ilić.

Žreb za grupnu fazu Lige Evropa održaće se sutra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track