DERBI: Zvezda za nastavak serije ili evropski Partizan

Superliga Srbije

DERBI: Zvezda za nastavak serije ili evropski Partizan

Fudbal -
Zvezda je u seriji od pet uzastopnih pobeda, dok Partizan dolazi sa evropskim "šmekom" s obzirom na to da su crno-beli ove sezone bili nadomak Lige šampiona i igraće u grupnoj fazi Lige Evrope

BEOGRAD - Najvažnija utakmica srpskog fudbala, 149. večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana, obeležiće predstojeći fudbalski vikend i bar na momenat staviti u drugi plan sjajan nastup košarkaša na prvenstvu Evrope i Novaka Djokovića na US openu.

Zvezda je u seriji od pet uzastopnih pobeda, dok Partizan dolazi sa evropskim "šmekom" s obzirom na to da su crno-beli ove sezone bili nadomak Lige šampiona i igraće u grupnoj fazi Lige Evrope.

Upravo zato interesovanje je ogromno, ponovo se traži karta više i procenjuje se da će na stadionu Rajko Mitić biti blizu 50.000 navijaca. Zvezda će biti jača za oporavljenog kapitena Aleksandra Lukovića, kao i Slavoljuba Srnića, dok bi u crno-belom dresu mogli da debituju Alen Stevanović i Nikola Leković.

Derbi je i jedina utakmica devetog kola koja se igra sutra, večeras kolo otvaraju Čukarički i Radnik, a šest preostalih duela odigraće se u nedelju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track