Najnovije vesti

NEVIĐENO INTERESOVANJE ZA DERBI: Očekuje se 40.000 navijača, žestoke mere obezbeđenja!
Foto: Dado Đilas

Video nadzor na stadionu

NEVIĐENO INTERESOVANJE ZA DERBI: Očekuje se 40.000 navijača, žestoke mere obezbeđenja!

Fudbal
Prilazi, ulazi i same tribine biće snimane pre, za vreme i posle utakmice

BEOGRAD - Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana u subotu od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić" igraju 146. večiti derbi.

Za utakmicu vlada ogromno interesovanje. Prema nekim prognozama na stadionu Crvene zvezde biće više od 40.000 navijača!

Iz fudbalskog kluba Crvena zvezda apeluju na navijače da se ponašaju u skladu sa Zakonom.

"Apelujemo na sve koji će doći na stadion u subotu, 12. septembra, da navijaju fer i sportski, ne uskaču na teren pre, za vreme i po završteku utakmice, i ponašaju se u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama. Prilazi, ulazi i same tribine biće snimane pre, za vreme i posle utakmice.

Kapije stadiona biće otvorene već u 14 časova, pa pozivamo navijače da dođu ranije, na vreme obezbede svoje ulaznice i uđu na stadion, kako bi se izbegle kasnije gužve. Nemojte donositi predmete koji su po Zakonu zabranjeni za unošenje na stadion.

Posetioci utakmice dužni su da postupaju po zahtevima redarske službe. Treba istaći da je redarskoj službi zabranjeno uzimanje ulaznica od posetilaca. Ukoliko posetilac ima problem sa očitavanjem ulaznice iz bilo kog razloga, o tome treba da obavesti rukovodioca ulaza, nipošto da daje ulaznicu redaru. Licima pod uticajem alkohola i drugih opojnih sredstava neće biti dozvoljen ulaz na stadion.Karte su vlasništvo kupaca, i niko, pa ni redar, nema pravo da ih oduzme. Molimo navijače da poštuju numeraciju koja se nalazi na kartama", navodi se u saopštenju crveno-belih.

Najavljeno je da će mere obezbeđenja biti na najvišem nivou. Oko 3000 policajaca biće zaduženo za bezbednost svih aktera derbija, a na stadionu će biti raspoređeni i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ).

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...