MURINJO: Nemam problem sa Ivanovićem
Foto: Profimedia

Posebni o krizi u Čelsiju

MURINJO: Nemam problem sa Ivanovićem

Fudbal -
Srpski fudbaler Branislav Ivanović bio je na meti kritika britanskih medija zbog slabijih igara, a Murinjo je istakao da ga on nikada nije kritikovao

LONDON - Trener fudbalera Čelsija Žoze Murinjo rekao je danas da nema nesuglasica sa svojim igračima Džonom Terijem i Branislavom Ivanovićem.

Teri nije bio u startnoj postavi protiv Makabija u Ligi šampiona, dok je u derbiju protiv Mančester sitija zamenjen na poluvremenu. Murinjo je danas, ipak, naveo da ima potpuno poverenje u Terija.

"Verujem mu, on je jedan od mojih ljudi. Prošle sezone je odigrao svaki minut... To što je na klupi ili što ga zamenim, ne menja ništa", rekao je Morinjo za britanske medije.

Srpski fudbaler Branislav Ivanović bio je na meti kritika britanskih medija zbog slabijih igara, a Murinjo je istakao da ga on nikada nije kritikovao.

"Nikada ga nisam kritikovao. Mislim da to nije pitanje za mene, jer ja ne pravim pojedinačne analize i ne izvlačim individualne partije igrače iz konteksta", dodao je Murinjo.

Čelsi je posle pet odigranih kola na 17. mestu na tabeli Premijer lige sa samo četiri osvojena boda. U narednom kolu ekipa Žozea Murinja igra protiv Arsenala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track