(VIDEO) ZBOG PENALA ZA DINAMO U 92. MINUTU: Torcida tražila od golmana Hajduka da se skloni sa gola
Foto: Printskrin

Veliki hrvatski derbi

(VIDEO) ZBOG PENALA ZA DINAMO U 92. MINUTU: Torcida tražila od golmana Hajduka da se skloni sa gola

Fudbal -
Glavni sudija meča u drugom minutu nadoknade vremena dosudio najstrožu kaznu za Dinamo što je domaće navijače iznerviralo toliko da su tražili od Kalinića da napusti gol

Fudbaleri Hajduka i Dinama odigrali su još jedan najveći derbi hrvatskog fudbala. Na stadionu "Poljud" u Splitu nije bilo golova, ali je uzbuđenja bilo na pretek, pogotovo u samom finišu meča.

Glavni sudija meča Bruno Marić tokom meča se opasno zamerio domaćim navijačima jer u finišu prvog poluvremena nije svirao penal za Hajduk posle očiglednog igranja rukom u šesnaestercu igrača Dinama Benkovića.

"Torcida" je posebno "poludela" posle odluke Marića da u drugom minutu zaustavnog vremena drugog poluvremena dosudi penal za Dinamo.

Napadač zagrebačkog tima Sudani oboren je u šesnaestercu Hajduka posle starta Velaskeza. Marić se nije dvoumio, već je pokazao na belu tačku.

To je toliko ražestilo domaće navijače da su skandirali golmanu Hajduka Kaliniću da se makne s gola iz protesta. Kalinić ih nije poslušao, a pravda je zadovoljena time što je Enrikes šutirao preko gola.

http://www.youtube.com/watch?v=cRMxjVc5wJo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track