Kaljari protiv Katanije osvojio bodove spasa
Foto: BETA

Serija A

Kaljari protiv Katanije osvojio bodove spasa

Fudbal -
Kaljari je na meču odigranom u Trstu lako izašao na kraj sa Katanijom, pa je 10. pobedom ove sezone odmakao timovima koji se bore za opstanak. Klub sa Sardinije sada sa utakmicom više beži šest bodova Lećeu

RIM- Kaljari je savladao Kataniju sa 3:0, a Atalanrta ekipu Kjeva sa 1:0, u odloženim utakmicama 33. kola italijanske fudbalske Serije A.

Kaljari je na meču odigranom u Trstu lako izašao na kraj sa Katanijom, pa je 10. pobedom ove sezone odmakao timovima koji se bore za opstanak. Klub sa Sardinije sada sa utakmicom više beži šest bodova Lećeu, najbližem pratiocu iz opasne zone.Atalanta je minimalnom pobedom protiv Kjeva pretekla rivala na tabeli i zauzima deveto mesto sa 43 boda.

Utakmice 33. kola odložene su nakon tragične smrti igrača Livorna Pjermarija Morosinija 14. aprila. Morosini je za vreme utakmice Serije B protiv Peskare doživeo fatalni srčani udar.

Rezultati:Kaljari - Katanija 3:0 (Ribeiro 21, Pinilja 79, Ibarbo 90+4)Atalanta - Kjevo 1:0 (Morales 72)

U sredu se sastaju Novara - Lazio, Leće - Napoli, Palermo - Parma, Roma - Fiorentina, Sijena - Bolonja, Udineze - Inter, Ćezena - Juventus i Milan - Đenova.

Tabela: Juventus 71 bod, Milan 68, Lacio 55, Udineze 52, Napoli 51, Roma 50, Inter 49, itd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track