HRVATI BOJKOTUJU REPREZENTACIJU: Niko neće da navija za Mamićeve vatrene!
Foto: Fejsbuk

Mediji i navijači protiv Zdravkove marionete

HRVATI BOJKOTUJU REPREZENTACIJU: Niko neće da navija za Mamićeve vatrene!

Fudbal -
Hrvatski mediji i navijači pozivaju na bojkot fudbalske reprezentacije zbog izbora Ante Čačića na mesto selektora vatrenih

ZAGREB - Hrvatski fudbalski savez (HNS), na čelu sa Davorom Šukerom, izabrao je u ponedeljak Antu Čačića za novog selektora reprezentacije što je razbesnelo medije i navijače u Hrvatskoj.

Mediji u Hrvatskoj su ogorčeni odlukom da se na mesto selektora nacionalnog tima postavi "Mamićev čovek". Ugledni portal "Index" otvoreno je pozvao na bojkot reprezentacije, a na osnovu naslova na ostalim poznatim portalima može se zaključiti da i novinari u celoj Hrvatskoj dele isto mišljenje.

Pojedine filijale najpoznatije navijačke grupe fudbalske reprezentacije Hrvatske "Uvijek vjerini" odlučile su da prestanu da navijaju za "vatrene".

"Ne želimo da navijamo za reprezentaciju kojom upravlja jedan čovek, da ne navodimo imena jer nam se gadi više pa tako nije vredan našeg pomena. Od samog HNS-a i reprezentacije su napravili lakrdiju. Hrvatska fudbalska reprezentacija bi trebala biti ponos svih Hrvata, ali dok jedan čovek vodi celo stado crnih ovaca to neće biti tako. Žao nam je što ovo moramo napisati, ali nam je velika ćelja da Hrvatska zbog ovih ljudi ne ode na Euro 2016. godine", navodi se u saopštenju ove navijačke grupe.

Foto: Fejsbuk
Foto: Fejsbuk

Na društvenoj mreži Fejsbuk pojavila se grupa "Bojkot" koja otvoreno proziva prvog čoveka Dinama Zdravka Mamića i Hrvatski fudbalski savez na čelu sa Šukerom. Broj pratilaca ove grupe raste iz minuta u minut, a "osnivači" iste su objasnili zašto treba bojkotovati "Mamićevu reprezentaciju" Hrvatske.

Foto: Fejsbuk
Foto: Fejsbuk

"Između ostalog, zato što za hrvatsku reprezentaciju po svemu sudeći ne navijaju oni koji je vode i neki koji za nju igraju. Upravo suprotno - oni je iskorišćavaju i uništavaju, vođeni idejom Zdravka Mamića, dugogodišnjeg gazde, arhitekte i ubice hrvatskog fudbala".

Foto: Fejsbuk
Foto: Fejsbuk

Foto: Fejsbuk
Foto: Fejsbuk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track