LEPA DOKTORKA NAPUSTILA ČELSI: Eva Karneiro optužila Murinja za seksizam i zlostavljanje
Foto: Reuters

Potresi u Londonu

LEPA DOKTORKA NAPUSTILA ČELSI: Eva Karneiro optužila Murinja za seksizam i zlostavljanje

Fudbal -
Portugalac je kasnije Karneirovu suspendovao s posla, zbog čega su reagovala brojna lekarska udruženja, a menadžer je optužen za "seksizam"

Lepa doktorka Eva Karneiro više ne stanuje na Stamford Bridžu.

Karneiro je napustila Čelsi posle sukoba sa trenerom Žozeom Murinjom, kome preti i žestoka kazna ukoliko se pokažu tačnim njene optužbe.

Karneiro namerava da angažuje advokate kako bi prošla bez kazne zbog toga što nije dolazila na posao od 18. septembra, a navodno je spremila tužbu protiv menadžera "plavaca" Žozea Murinja. Međutim, i Čelsi se sprema da angažuje advokate povodom "slučaja Karneiro".

Do sukoba između Murinja i Karneirove došlo je na utakmici sa Svonsijem u avgustu (2:2), kada je utrčala na teren da pomogne Edenu Azaru, a Portugalac je tada izvređao doktorku i fizioterapeuta posto je Čelsi već imao igrača manje na terenu, rekavši posle meča da je njen potez "naivan i glup".

Murinjo je kasnije Karneirovu suspendovao s posla, zbog čega su reagovala brojna lekarska udruženja, a menadžer je optužen za "seksizam". Mediji su ranije preneli da bi Murinjo zbog tog incidenta mogao da zaradi suspenziju na pet utakmica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track