RAT SE NASTAVLJA: Venger između redova isprozivao Murinja!
Foto: Reuters

Ne podnose se

RAT SE NASTAVLJA: Venger između redova isprozivao Murinja!

Fudbal -
Menadžer Arsenala je pohvalio rad Klaudija Ranijerija koji je, kako kaže, napravio sjajan tim Čelsija koji je kasnije preuzeo Murinjo

Bura se ne stišava!

Menadžer Arsenala Arsen Venger i menadžer Čelsija Žoze Murinjo ne nastavjaju sa međusobnim prozivkama na konferencijama za medije.

Najpre je Murinjo veliki deo svog izlaganja pred meč sa Njukaslom posvetio Vengeru, a da pritom nijednog momenta nije pomenuo njegovo ime. Ubrzo je usledio odgovor Vengera, koji je na konferenciji za medije pred meč sa Lesterom između redova "bocnuo" Portugalca.

Naime, on je pohvalio rad Klaudija Ranijeria, koji je, po njegovim rečima, napravio osnove velike ekipe koju je kasnije preuzeo Murinjo.

„Kada je Klaudio Ranijeri napustio Čelsi napravio je tim koji je od starta igrao dobro. Sećam se da su bili drugi u ligi sa Ranijerijem, a u ekipi su bili mladi igrači koji su nadolazili kao što su Džon Teri i Frenk Lampard. Pogledajte sadašnji tim Čelsija, ti igrači su preživeli. Ranijeri je napravio osnovu. Uradio je sjajan posao. Kupio je Lamparda, imao je Terija, Desaija i Galasa. I tada su imali snažan tim“, rekao je Venger očigledno pokušavajući da umanji zasluge Murinja za uspehe koje je napravio ovaj tim Čelsija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track