BATINE ZBOG OFSAJDA: Čitav tim tukao mladog sudiju (18) u Lopardincu?!
Foto: Printscreen FB

Fudbalska bruka na jugu Srbije

BATINE ZBOG OFSAJDA: Čitav tim tukao mladog sudiju (18) u Lopardincu?!

Fudbal -
Ovaj težak incident dogodio se na fudbalskoj utakmici u Lopardincu između ekipa Trešnjevka i Levosoje

VRANJE - Povodom prebijanja fudbalskog sudije Filipa Nikolića (18), na utakmici u selu Lopardince, njegovi drugovi pokrenuli su FB grupu “Beli anđeo” i akciju “Drug nije meta - stop nasilju”.

Ovaj težak incident dogodio se na fudbalskoj utakmici u Lopardincu između ekipa Trešnjevka i Levosoje.Prema rečima očevidaca, pri rezultatu 1:0 za gostujuću ekipu Levosoja, kada je sudija signalizirao ofsajd u kome su se našli fudbaleri domaće Trešnjevke, pojedinci iz te ekipe nasrnuli su na sudiju Nikolića.

NA FUDBALSKOJ UTAKMICI U SELU LOPARDINCE KOJA JE ODRZANA 19.09.2015.GODINE PRETUCEN JE NAS DRUG FILIP 18GODINA-FUDBALSKI...

Posted by Beli Andjeo on Tuesday, 22 September 2015

- Filipa je prvo tukao predstavnik domaće ekipe od 56 godina, pa onda i igrači tog kluba, bez ikakvog razloga.Ovaj “predstavnik” udario je Filipa u potiljak, što je bio znak da nasrnu i ostali, i udaraju ga po licu i direktno u bugrege.

Na kraju je na Filipa naleteo i golman, preteći da će tuču nastaviti i kod kuće ili škole - priča jedan od Filiipovih prijatelja. Za Filipovu generaciju u toku su proslave punoletstva, i ovih dana bilo je već četvrto slavlje kome Nikolić nije prisustvovao, jer se oporavlja.

Da bi ukazali na sveprisutnije nasilje, njegovi drugovi su pokrenuli FB stranicu pod nazivom “Beli Anđeo”.- Pozivamo sve naše vršnjake da nam se pridruže, jave i komentarišu, kako bismo makar na taj način dali podršku našem drugu Filipu, da se oporavi i istraje u borbi protiv nasilnika, jer je očigledno da ih ima svuda - kaže B. A., jedan od Filipovih prijatelja.(OK radio)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track