DŽONI MIJAILOVIĆ OPTUŽIO PREDSEDNIKA ZVEZDE: Toza mi priznao da radi po Terzinom nalogu!
Foto: Nebojša Mandić, S

Fudbaler opet udario

DŽONI MIJAILOVIĆ OPTUŽIO PREDSEDNIKA ZVEZDE: Toza mi priznao da radi po Terzinom nalogu!

Fudbal -
Pošto je Prvo javno tužilaštvo u Beogradu otvorilo predistražni postupak protiv predsednika Mijailovića, igrač koji je pokrenuo čitav slučaj iznosi šta je prethodilo podizanju tužbe

Suspendovani fudbaler Crvene zvezde Nikola Mijailović otkrio je za Kurir detalje razgovora sa Svetozarom Tozom Mijailovićem, predsednikom kluba iz Ljutice Bogdana. Bivši kapiten crveno-beli kaže da je upozorio prvog čoveka Zvezde da će završiti na sudu zbog falsifikovanja.

Pošto je Prvo javno tužilaštvo u Beogradu otvorilo predistražni postupak protiv predsednika Mijailovića, igrač koji je pokrenuo čitav slučaj iznosi šta je prethodilo podizanju tužbe.

- Pozvao sam pre podnošenja tužbe predsednika Mijailovića i pitao zašto to rade jer je reč o očiglednom falsifikovanju. Odgovorio mi je da sve radi po nalogu Zvezdana Terzića - prepričava Džoni za Kurir razgovor s prezimenjakom.Ne menja pločuIskusni defanzivac prati dešavanja na Marakani i oštro kritikuje politiku Zvezdana Terzića, s kojim je odavno u sukobu.- Pudlica je okrenula leđa čoveku koji ga je doveo u klub i pružio mu šansu da se afirmiše kao sportski radnik. Sada se ta ista pudlica uvlači u d.pe navijačima kako bi ostala u klubu - bez dlake na jeziku priča Mijailović.

Rešio da smeni rukovodstvo... Nikola Mijailović
Rešio da smeni rukovodstvo... Nikola Mijailović

Istraga je u tokuSuspendovani igrač Zvezde rešio je da ide do kraja i vrati se tamo gde misli da mu je mesto.- Naravno da mi je plan da se vratim u ekipu. Uveren sam da ću se uskoro pridružiti saigračima i da ćemo nastaviti pohod ka tituli - poručio je Mijailović.Podsećamo, Mijailović ima ugovor sa Zvezdom do 2017. godine. Posle odluke o suspenziji zbog sukoba s Milošem Bosančićem, tada kapiten Zvezde podneo je tužbu zbog duga koje je iznosio više od 200.000 evra. Sve ovo što se dešava pred redovnim sudom moglo bi da prolongira konačnu odluku Arbitražne komisije.- Znam da utiče i vrši pritisak na Arbitražnu komisiju, ali se iskreno nadam da će oni odoleti tome i doneti pravednu odluku - kaže Džoni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track