RAD U LIGI ŠAMPIONA MLADIH: Bata Mirković promoter meča protiv Domžala
Foto: Dragan Kadic

Svi na Banjicu

RAD U LIGI ŠAMPIONA MLADIH: Bata Mirković promoter meča protiv Domžala

Fudbal -
Utakmica 1. kola Lige šampiona mladih između Rada i Domžala će se odigrati 30. septembra sa početkom od 14 časova na Banjici

Zoran Bata Mirković, imenovan je za ambasadora kluba i promotera utakmice 1. kola fudbalske Lige šampiona mladih između Rada i Domžala koja će se odigrati 30. septembra 2015. sa početkom od 14 časova na Banjici.

Mirković će kao dobar domaćin i predstavnik našeg kluba dočekati goste iz Slovenije, poželeti im dobrodošlicu, a potom će se obratiti akterima istorijskog meča na Banjici, u nastojanju da ih ohrabri i da ukaže na značaj trenutka u kojem su se našle mlade selekcije Rada i Domžala.Legenda srpskog fudbala, dete Fudbalskog kluba Rad ne krije oduševljenje potezom rukovodstva banjičkog superligaša i poručuje da će na na najbolji mogući način da promovišem istorijski fudbalski trenutak na Banjici.

- Čast mi je što sam postao ambasador kluba i promoter meča Rad i Domžale. Počastvovan sam! Zaista, nemam reči da iskažem svoje zadovoljstvo potezom čelnih ljudi FK Rad. Nastojaću da na najbolji način promovišem klub, zemlju i meč koji će ući u klupsku istorije , jer smatram sebe delom Rada i njegove bogate istorije – istakao je Bata Mirković.

Istinski prijatelj kluba sa Banjice posebno je podvukao značaj uspeha koji su napravili juniori dva kluba, akteri meča 1. kola Lige šampiona mladih na Banjici.

- Mladi fudbaleri Rada i Domžala treba da budu svesni da su napravili veliki uspeh plasmanom u Ligu šampiona mladih. Nije mala stvar biti mlad, a biti na velikoj sceni. Oni su tek na početku karijere i prave prvi korak na međunarodnoj sceni. Želim im mnogo sreće i uspeha i da vredno rade i treniraju i neće proći dugo vremena da postanu aktivni učesnici na velikoj sceni - zaključio je Mirković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track