Fiorentina tukla Romu, Inter Udineze
Foto: REUTERS

Serija A

Fiorentina tukla Romu, Inter Udineze

Fudbal -
Fiorentina je do pobede došla golom Andree Lazarija u prvom minutu sudijske nadoknade vremena. Klub iz Firence vodio je od drugog minuta pogotkom crnogorskog fudbalera Stevana Jovetića, a za Romu je izjednačio kapiten Frančesko Toti u 77. minutu

BEOGRAD - Fudbaleri Fiorentine savladali su u gostima Romu sa 2:1, dok je Inter bio bolji od Udinezea sa 3:1, u 33. kolu italijanske Serije A.

Fiorentina je do pobede došla golom Andree Lazarija u prvom minutu sudijske nadoknade vremena. Klub iz Firence vodio je od drugog minuta pogotkom crnogorskog fudbalera Stevana Jovetića, a za Romu je izjednačio kapiten Frančesko Toti u 77. minutu.

Dvostruki strelac u pobedi Intera bio je Vesli Snajder, a jedan gol dao je Rikardo Alvares. Udineze je na tom meču poveo pogotkom Danila. Sijena je na svom terenu odigrala nerešeno 1:1. Domaćin je poveo golom Matije Destra u 57, a konačan rezultat postavio je Alesandro Dijamanti u 69. minutu.

Srpski golman Željko Brkić branio je ceo meč za Sijenu. Napoli je savladao u gostima Leče golovima Mareka Hamšika i Edinsona Kavanija. Parma je posle preokreta savladala u gostima Palermo sa 2:1. Sicilijanci su poveli golom Abela Ernandesa u šestom minutu, ali su gosti pogotcima Stefana Okake Čuke u 55. i Žonatana Biabijanija u 70. minutu došli do pobede.

Utakmice 33. kola Serija A su trebale da se odigraju pretprošlog vikenda, ali su odložene u znak poštovanja prema Pjermariju Morosiniju, koji je 14. aprila umro od srčanog udara, kojeg je dobio na utakmici Serije B protiv Peskare.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track