Najnovije vesti

TOLE ČESTITAO ROĐENDAN: Karadžić otkrio ko mu je omiljeni fudbaler Partizana
Foto: Tanjug

Proslava 70. rođendana

TOLE ČESTITAO ROĐENDAN: Karadžić otkrio ko mu je omiljeni fudbaler Partizana

Fudbal
Prva asocijacija na Partizan je ono što otprilike svi znamo, da je Partizan veliki sistem, velika organizacija, klub sa ogromnim rezultatima, velikim brojem legendi, koje su pisale sjajnu istoriju ovog kluba, rekao je prvi čovek FSS

BEOGRAD - Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić čestitao je danas rođendan Partizanu i pritom se posebno osvrnuo na aktuelnu situaciju u fudbalskom klubu tog sportskog društva.

"Želim Partizanu da normalno razume uspeh i da normalno shvati neuspeh. Fudbal se sastoji od uspeha i neuspeha i to uvek treba razumeti, a nikako u slučaju poraza praviti nekakve loše situacije ili promene ili destabilizaciju, jer fudbal je igra u kojoj se dobija i gubi", rekao je Karadžić.

Karadžić, nekadašnji predsednik Partizana, bio je jedan od gostiju na svečanosti povodom 70. rođendana sportskog društva i fudbalskog kluba Partizan.

Partizan je rođendansku svečanost upriličio u beogradskom Narodnom pozorištu, predstavom reditelja Dragana Bjelogrlića u kojoj je rezimirana dosadašnja istorija crno-belih, ali i predviđana budućnost.

"Ova proslava, u kojoj smo svi ovde učestvovali, zasluženo pokazuje da je ovo veliki klub pred kojim je velika i slavna budućnost", kazao je Tomislav Karadžić.

On je Partizan opisao kao veliki sistem.

"Prva asocijacija na Partizan je ono što otprilike svi znamo, da je Partizan veliki sistem, velika organizacija, klub sa ogromnim rezultatima, velikim brojem legendi, koje su pisale sjajnu istoriju ovog kluba", rekao je prvi čovek FSS-a.

Karadžić je otkrio ko mu je omiljeni fudbaler Partizana.

"Gimnaziju sam učio u Beogradu i moj miljenik u to vreme je bio Miloš Milutinović - 'plava čigra'. Setim se njega i one čalme protiv Rumuna i onih golova, setim ga se kao vrhunskog fudbalskog umetnika", rekao je Karadžić.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...